Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Επαγγελματικές έρευνες - κρυμμένων θησαυρών





Επαγγελματικές έρευνες 
Η εταιρεία  μας Gold DetectorAlexopoulos  αναλαμβάνει επαγγελματικές έρευνες  αποκάλυψης θαμμένων αντικειμένων   με τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά όργανα ανίχνευσης  ευγενή μέταλλων .
 Η άρτια εκπαιδευμένη ειδική ομάδα ερευνών  της  εταιρεία μας Gold DetectorAlexopoulos  με επικεφαλής των ερευνητή Αντώνη Βλάχο μπορεί να φέρει τα θετικότερα αποτελεσμένα στην  κάθε έρευνα  που αναλαμβάνει και στις ποιο δύσκολες εδαφικές συνθήκες.

Η πολυετή εμπειρία την ειδικής ομάδας μας στον χειρισμό των  τεχνολογικών οργάνων εγγυούνται  την αποκάλυψη κάθε στόχου σε οποιασδήποτε συνθήκες  εδαφικές ακόμα και σε πολύ μεγάλα βάθη.
Η εταιρεία  Gold DetectorAlexopoulos   προσφέρει υψηλές υπηρεσίες έρευνας σε όλους τους πελάτες που δεν θέλουν να δαπανήσουν χρήματα σε αγορές οργάνων ανίχνευσης για μια μονωμένη έρευνα που επιθυμούν να κάνουν   .

Παράλληλα η εταιρεία Gold DetectorAlexopoulos   αναλαμβάνει όλη την διαδικασία της εκδόσεις άδειας ερευνών  από την αρμόδια κρατική υπηρεσία του υπουργείου πολιτισμού βάση της Ελληνικής νομοθεσίας   .


Gold DetectorAlexopoulos  
Επαγγελτικές έρευνες κρυμμένων θησαυρών
Ενοικίασεις πωλήσεις  ανιχνευτών χρυσού – μέταλλου
Όλων των τύπων και όλες οι μάρκες στις ποιο οικονομικές λύσεις   
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη  ποικιλία ειδικών   επαγγελματιών ραβδοσκοπικών οργάνων   χρυσού στις ποιο οικονομικές λύσεις .Όλα τα μέταλλα που χρησιμοποιούμε στις κατασκευές  είναι υψηλής αγωγιμότητας για εύρεση πραγματικών στόχων  .
Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 12242 
Τηλ : 215 5405045 – 6974 115 407
Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα