Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Εκκρεμές επαγγελματικής ραβδοσκοπίας GOLD RPO ENERGY

Εκκρεμές επαγγελματικής  ραβδοσκοπίας GOLD RPO ENERGY
ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ 

Τιμή Προσφοράs έως τέλος Μαρτίου 2015 μόνο 160 € απο 260 €
Το ποιο εξελιγμένο εκκρεμές , που αλλάζει μορφή ανάλογα την έρευνα

Κατασκευασμένο με έξη διαφορετικά μέταλλα υψηλής αγωγιμότητας, για τον εντοπισμό  αντικειμένων θαμμένων και επιφανίων στόχων σε μεγάλη απόσταση και βάθος.

Ο ειδικός σχεδιασμός του συγκεκριμένου επαγγελματικού ραβδοσκοπικού οργάνου  προσφέρει την δυνατότητα στον χειριστεί να αλλάζει επιλεκτικά το σχήμα του οργάνου ανάλογα την έρευνα που επιθυμεί να κάνει.

Με τον πλήρη σχηματισμό του είναι κατάλληλο για επί τόπου έρευνες σε φυσικό περιβάλλων ,με την  μετατροπή του σχηματισμού του γίνεται κατάλληλο για απομακρυσμένες έρευνες μέσω χαρτών και φωτογραφείων, με την μέθοδο των ερωτήσεων και απαντήσεων. Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι πολύ εξελιγμένο για τις λήψεις των σημάτων που εκπέμπουν τα θαμμένα και επιφανειακά αντικείμενα , κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις για το κάθε μέταλλο που εντοπίζει φανερώνοντας την ταυτότητα τους στον χειριστή.  
   
Το συγκεκριμένο ραβδοσκοπικό όργανο είναι στην κορυφή  των επαγγελματικών οργάνων ανίχνευσης εξαποστάσεων και επί τόπιων εντοπισμών   , δίνοντας πολλά πλεονεκτήματα στον χειριστή κατά την ώρα της έρευνας . Αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο δεν επηρεάζεται από εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες και από επιθυμία του χειριστή , μαγνητικά πεδία , υγρασία εδάφους , θερμοκρασία , οξειδώσεις , πετρώματα συχνοτήτων χρυσού , γαλάζια πετρωμάτων  κλπ .

Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY συνδυάζει πολλαπλές έρευνες ανάλογα την επιθυμία του χειριστή, ανιχνεύει όλα τα μέταλλα δείχνοντας στον χειριστή την ταυτότητα του αντικείμενου , διαφορετικές κινήσεις στα ευγενή μέταλλα και διαφορετικές στα σιδηρούχα. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του συγκεκριμένου επαγγελματικού οργάνου είναι ο εύκολος και γρήγορος εντοπισμός του ΚΕΝΟΥ , έτσι ο χειριστής μπορεί να βρει εισόδους από τούνελ , πηγάδια , καταφύγια ,κλπ .
Ο ειδικός σχεδιασμός του συγκεκριμένου οργάνου προσφέρει στον χειριστή 6 διαφορετικές όψεις συνομολόγησης   του ραβδοσκοπικού οργάνου  ώστε η κάθε όψη συνομολόγησης  να επιβεβαιώνει τον κάθε στόχο που εντοπίζει μηδενίζοντας αμέσως την πιθανότητα λάθους.

Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY είναι6 ραβδοσκοπικά όργανα σε ένα  κάνοντας τον κάθε στόχο Πολλαπλή  επιβεβαίωση με αποτέλεσμα να μην κάνει ποτέ λάθος ο χειριστής στην ταυτότητα και στο σημείο εντοπισμού .  

Το Εκκρεμές RPO GOLD ENERGY λειτουργεί με λείψει εκπομπών και μαγνητισμών των θαμώνων αντικειμένων και παράλληλα με των θάλαμο  επιλεκτικών δηγμάτων που έχει στο εσωτερικό του δημιουργεί την λείψει ιόντων από το επιθυμητό μέταλλο εντοπισμού.

ΘΑΛΑΜΟΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΝ  ΔΗΓΜΑΤΩΝ    
Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY έχει δημιουργηθεί με εσωτερικό θάλαμο επιλεκτικών δηγμάτων για την δυνατότητα ο χειριστής να επιλέγει την γόμωση που επιθυμεί ώστε το ραβδοσκοπικό όργανο να εντοπίζει μόνο το επιθυμητό μέταλλο απορρίπτοντας αμέσως όλα τα άλλα .

ΒΑΘΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ
Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY μπορεί να εντοπίσει θαμμένο στόχο σε μεγαλύτερο βάθος από 30 μέτρα σε οποιαδήποτε εδαφική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή έρευνας.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ  
Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY εντοπίζει επιφανειακούς και θαμμένους στόχους σε μεγαλύτερη απόστασης από 1000 μέτρα σε οποιαδήποτε ατμοσφαιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή έρευνας.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ      
Το Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY μπορεί να ανιχνεύει από πολύ μικρά αντικείμενα έως πολύ μεγάλα με την ίδια ευκολία σε όλες τις εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες χωρίς να επηρεάζεται από ψευδή εκπομπές και σήματα .

Το ΣΕΤ περιλαμβάνει
•    1.Εκκρεμές GOLD RPO ENERGY
•    9. Μάρτυρες : Χρυσό , Ασήμι , Χαλκός, Ορείχαλκος , Σίδηρος , Γαλαζιακά πετρώματα, Αλουμίνιο .
•    1.CD με οδηγίες χρήσεις όλων των ραβδοσκοπικών οργάνων ( Εκκρεμές , Βέργες ) , 1.βιβλιο τα πρώτα βήμα για αρχάριους , από των ερευνητή συγγραφέα  ‘Αντώνη Βλάχο’
•    1.Θηκη μεταφοράς παραλλαγής.
•    1.Βεβαιοση αυθεντικότητας , με πρωτότυπη υπογραφή από τον ερευνητή Αντώνη Βλάχο
•    Γραπτή εγγύηση εφόρου ζωής 
•    Γραπτή εγγύηση καλής λειτουργιάς
•    Γραπτή εγγύηση επιστροφής χρημάτων , στην περίπτωση δυσαρεστημένου πελάτη 
 
Gold Detector –Alexopoulos
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ – ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Ενοικίασεις -Πωλήσεις – Ανταλλαγές – Επισκευές – Αναβαθμίσεις – Αποσύρσεις
Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 12242
Τηλ : 215 5405045 – Whats up -6974115407 –F2G- 6906836170 –CU - 6956615312
Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
www.gold-detector.gr
www.gold-hunter.gr