Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Επαγγελματικές έρευνες - κρυμμένων θησαυρών





Επαγγελματικές έρευνες 
Η εταιρεία  μας Gold DetectorAlexopoulos  αναλαμβάνει επαγγελματικές έρευνες  αποκάλυψης θαμμένων αντικειμένων   με τα ποιο σύγχρονα τεχνολογικά όργανα ανίχνευσης  ευγενή μέταλλων .
 Η άρτια εκπαιδευμένη ειδική ομάδα ερευνών  της  εταιρεία μας Gold DetectorAlexopoulos  με επικεφαλής των ερευνητή Αντώνη Βλάχο μπορεί να φέρει τα θετικότερα αποτελεσμένα στην  κάθε έρευνα  που αναλαμβάνει και στις ποιο δύσκολες εδαφικές συνθήκες.

Η πολυετή εμπειρία την ειδικής ομάδας μας στον χειρισμό των  τεχνολογικών οργάνων εγγυούνται  την αποκάλυψη κάθε στόχου σε οποιασδήποτε συνθήκες  εδαφικές ακόμα και σε πολύ μεγάλα βάθη.
Η εταιρεία  Gold DetectorAlexopoulos   προσφέρει υψηλές υπηρεσίες έρευνας σε όλους τους πελάτες που δεν θέλουν να δαπανήσουν χρήματα σε αγορές οργάνων ανίχνευσης για μια μονωμένη έρευνα που επιθυμούν να κάνουν   .

Παράλληλα η εταιρεία Gold DetectorAlexopoulos   αναλαμβάνει όλη την διαδικασία της εκδόσεις άδειας ερευνών  από την αρμόδια κρατική υπηρεσία του υπουργείου πολιτισμού βάση της Ελληνικής νομοθεσίας   .


Gold DetectorAlexopoulos  
Επαγγελτικές έρευνες κρυμμένων θησαυρών
Ενοικίασεις πωλήσεις  ανιχνευτών χρυσού – μέταλλου
Όλων των τύπων και όλες οι μάρκες στις ποιο οικονομικές λύσεις   
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη  ποικιλία ειδικών   επαγγελματιών ραβδοσκοπικών οργάνων   χρυσού στις ποιο οικονομικές λύσεις .Όλα τα μέταλλα που χρησιμοποιούμε στις κατασκευές  είναι υψηλής αγωγιμότητας για εύρεση πραγματικών στόχων  .
Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 12242 
Τηλ : 215 5405045 – 6974 115 407
Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα
 

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Βέργες Γ Ραβδοσκοπίας - GOLD ATLADIS



Βέργες ( Γ ) Ραβδοσκοπίας  -  GOLD  ATLADIS ΤΙΜΗ  900€


Η μονή βέργα Γ  GOLD  ATLANTIS είναι  ένα πολύτιμο  ραβδοσκοπικό εργαλείο ανίχνευσης  σε όλους τους επαγγελματίες ραβδοσκόπους , ο ειδικός σχεδιασμός του  μαζί με την σύνθεση κατασκευής στα εγγενή μέταλλα μεγάλης περιεκτικότητας σε χρυσό  το κάνουν να είναι ένα  μοναδικό όργανο  ανίχνευσης  μόνο για χρυσό  ( Λύρες , Ράβδους  χρυσού , ψήγματα  χρυσού ,  Κοσμήματα ,κλπ ). 

Η βέργα Γ GOLD  ATLADIS είναι μοναδική  για την ανίχνευση  χρήσου  για όλες τις εδαφικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες  , δεν επηρεάζετε από ψευδή θαμμένους στόχους ( οξείδωση  εδάφους , σκουριά , πετρώματα , μαγνητικά παιδία , υγρασία , ξηρότητα ,  θερμοκρασία , κλπ ).
Η ειδική κατασκευή του οργάνου αυτού ,το κάνει  να  είναι μοναδικό στην ανίχνευση  χρυσού ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους , από μεγάλη απόσταση όπως ( σπήλαια , τούνελ , πηγάδια , κλπ ) .ένα ακόμα πλεονέκτημα που χαρακτηρίζει αυτό το μοναδικό  ραβδοσκοπικό όργανο είναι ,  η ανίχνευση χρυσού σε μικρές και μεγάλες ποσότητες ακόμα και μέσα σε υγρά στοιχεία όπως ( θάλασσα , ποτάμια , καταρράκτες ,  βούρκους , βάλτους , κλπ )  .

Απόσταση ανίχνευσης
Η βέργα (Γ ) GOLD  ATLADIS  μπορεί να ανιχνεύσει ένα στόχο από απόσταση έως και 1700 μέτρα  σε οποιεσδήποτε καιρικές και εδαφικές συνθήκες.
Βάθος ανίχνευσης
Η βέργα (Γ ) GOLD  ATLADIS  και ανιχνεύει θαμμένους στόχους σε μεγάλα βάθη που τα περισσότερα ραβδοσκοπικά όγρανα του εμπορίου περιορίζονται  από τον όγκο του αντικείμενου. Η βέργα (Γ )GOLD  POSIDON  μπορεί να ανιχνεύσει σε μεγάλο βάθος ακόμα και ένα πολύ μικρό αντικείμενο ( νόμισμα , δακτυλίδι ,κλπ )   χωρίς να επειρίαζεται από τις εδαφικές δύσκολες καταστάσεις .
Λαβή & μόνιμος θάλαμος δειγμάτων
Ο ειδικά ανατομικός σχεδιασμός τις λαβής του οργάνου έχει ελάχιστο βάρος  για να μην κουράζει τον χειριστή  αλλά και ο ανατομικός σχεδιασμός έχει την τέλεια εφαρμογή της παλάμης με την λαβή για σωστή αγωγιμότητα τους σώματος του χειριστή  με το όργανο   ώστε η έρευνα να γίνεται  μια μοναδική ξεκούραστη  εμπειρία σε όλες τις συνθήκες.    
Μόνιμη γόμωση θαλάμου λαβής
Το ραβδοσκοπικό όργανο GOLD  ATLADIS   έχει κατασκευαστεί  με εσωτερικό θάλαμο στην λαβή   με ειδική γόμωση μεταλλευμάτων  και ορυκτών  για υψηλή αγωγιμότητα  στον εντοπισμό ευγενών μέταλλων  σε μεγάλο βάθος και απόσταση . Η ειδική γόμωση κάνει αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο μοναδικό στον εντοπισμό των πραγματικών  στόχων  , απορρίπτοντας όλες τις παρεμβολές των ψευδών σημάτων . 
Θάλαμος  δειγμάτων  κεραίας
Η βέργα (Γ ) GOLD  ATLADIS   έχει σχεδιαστεί  με δυο θαλάμους δειγμάτων , ο ένας βρίσκετε  στην λαβή με τοποθετημένη  μόνιμη  ειδική γόμωση  υψηλή  αγωγιμότητα και ο δεύτερος θάλαμος   δηγμάτων   είναι για επιλεκτική τοποθέτηση δηγμάτων  από τον χρήστη  βρίσκετε στην  θαλάμη σύνδεσης με  την  κεραία , δίνοντας στον χειριστή απεριόριστες δυνατότητες  στην έρευνα.
Θάλαμος λίπανσης 
Η βέργα (Γ ) GOLD  ATLADIS    είναι κατασκευασμένη με εσωτερικό θάλαμο αυτόματης λίπανσης  που ενώνει την κεραία με το κομμάτι που συνδέετε στην λαβή για την ελεύθερη  περιστροφή της κεραίας , χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης  να επεμβαίνει στην  λειτουργιά τις λίπανση   .
Υδραυλική κίνηση κεραίας
Η βέργα (Γ ) GOLD  ATLADIS    έχει κατασκευαστεί και σχεδιαστή με υψηλή τεχνολογία , τοποθετώντας στην σύνδεση  της κεραίας με την λαβή ρουλεμάν με ενσωματωμένο  φρένο για  ελεύθερη κίνηση στον εντοπισμό  πραγματικών στόχων, χωρίς τις  παρεμβολές  από  έντονες καιρικές συνθήκες ( ανέμου , βροχοπτώσεις , μαγνητικά παιδία ,   κλπ  )  
 Κεραία  3 σετ διαφόρων διαστάσεων ( ίσιες )
Ο μοναδικός σχεδιασμός αυτού του οργάνου δίνει την δυνατότητα στον χειριστή να αλλάζει   πολύ εύκολα την κεραία  ανάλογα με την έρευνα που επιθυμεί να κάνει   .Το σετ του οργάνου περιλαμβάνει 3 κεραίες  χρυσές διαφορών διαστάσεων  .
Μονή   Κεραία   σπιράλ
Η μονή κεραία σπιράλ  τοποθετείτε στο ραβδοσκοπικό οργώνω για ανίχνευση στόχου με την μέθοδο της ταλάντωσης  , η ταλάντωση δίνει στον χειριστή την δυνατότητα να εντοπίσει ένα στόχο από μεγάλη απόσταση επαληθεύοντας  ένα πραγματικό στόχο   
Ευαισθησία κεραιών
Η ειδική επεξεργασία κατασκευής  και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός των  κεραιών  του οργάνου  με ευγενή μέταλλα και  με παράλληλα  την   μεγάλη  περιεκτικότητα χρυσού δίνει υψηλή  αγωγιμότητας  στην γρήγορη κίνηση  στον που θα εντοπίσει   ακόμα και σε μεγάλη απόσταση και βάθος.   
Αγωγιμότητα
Η βέργα (Γ ) GOLD  ATLADIS  είναι ειδικά σχεδιασμένη να κάνει υψηλή αγωγιμότητα την στιγμή που συνδέεται με την παλάμη  του χειριστή  λαμβάνοντας την ενέργεια του σώματος μας ,χωρίς να χρειάζεται επιπλέων ενέργεια με ενισχυτή ρεύματος  για να εντοπίσει ένα στόχο .
Φίλτρα απορρίψεων ψευδών στόχων
Ο σωστός σχεδιασμός και η σύνθεση των υλικών κατασκευής  που έχει χρησιμοποιηθεί  σε αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο  το έχει κάνει να είναι αγώγιμο μόνο στα ευγενή μέταλλα απορρίπτοντας όλες τις παρεμβολές .Η σύνθεση κατασκευής έχει δημιουργήσει  φυσικά φίλτρα απορρίψεων  σε όλες τις παρεμβολές δίνοντας στον χειριστή  ξεκάθαρες ενδείξεις μέσο των κινήσεων τις κεραίας.
Συνδεσμολογία
Η βέργα (Γ ) GOLD  ATLADIS  χωρίζεται σε 3 μέρη  ( λαβή , θάλαμος δειγμάτων , κεραία ) για εύκολη μεταφορά .
 Τσάντα μεταφοράς
Η βέργα (Γ ) GOLD  ATLADIS   διατίθεται με μεταλλική ασφαλές τσάντα ειδικά διαμορφωμένη με κυψελοειδές  επένδυση για την προστασία της βέργας και του εξοπλισμού της   .
Εγγύηση
Η  βέργα (Γ ) GOLD  ATLADIS   έχει γραπτή  εγγύηση εφόρου ζωής  καλής λειτουργιάς , σε περίπτωση ατυχήματος  από τον χειριστή επισκευάζεται  η αντικαταστείτε δωρεάν  .
Σεμινάρια  ραβδοσκοπίας
Με την αγορά οποιοδήποτε ραβδοσκοπικού οργάνου  έχετε δικαίωμα δωρεάν  συμμετοχή σε συνολικά 8 ώρες σεμινάρια για  την τέχνη της ραβδοσκοπίας από τον ερευνητή ραβδοσκόπο  Αντώνη Βλάχο .
Βιβλία δωρεάν
Με την αγορά οποιοδήποτε ραβδοσκοπικού οργάνου λαβώνεται εντελώς δωρεάν δυο βιβλία , α) η τέχνη της ραβδοσκοπίας – τα πρώτα βήματα  β ) οι εμπειρίες ενός ραβδοσκόπου.
Και τα δυο βιβλία είναι από εμπειρίες  του Αντώνη Βλάχου  και περιέχουν όλα εκείνα τα μυστικά για μια επιτυχημένη  έρευνα αλλά και τις τεχνικές που θα μας οδηγήσουν  στην απόκτηση της εμπειρίας και της γνώσης στο μυστικό μονόπατη της έρευνας.       
 Κατασκευαστής
Αυτό το ραβδοσκοπικό όργανο έχει κατασκευαστεί   και σχεδιαστεί  χειροποίητα  εξολοκλήρου από τον ερευνητή  ραβδοσκόπο   Αντώνη Βλάχο  εμπνευσμένος από την τέχνη της κατασκευής των ραβδοσκοπικών οργάνων  της  αρχαία Ελλάδα  .Και είναι το όργανο που χρησιμοποιεί έως και σήμερα σε δύσκολες  έρευνες με  ιδιαίτερα χαρακτηριστικά   .

Το σετ  ATLADIS περιλαμβάνει
·         1 Βέργα (Γ) ραβδοσκοπίας 
·         3 Κεραίες διαφορών μεγεθών ( ίσιες )
·         1 κεραία σπιράλ ( ταλάντωσης )
·         6 Δήγματα μαρτύρων  ( σίδηρος , ορείχαλκος , χαλκός , αλουμίνιο , χρυσό, ασήμι )
·         2 Βιβλία ραβδοσκοπίας
·         1 Τσάντα μεταφοράς
Ανακοίνωση
Προσοχή  στις απομιμήσεις
Μόνο στο κατάστημα  μας θα βρείτε τις αυθεντικές χειροποίητες βέργες Γ
Gold DetectorAlexopoulos
Ενοικίασεις πωλήσεις  ανιχνευτών χρυσού – μέταλλου
Όλων των τύπων και όλες οι μάρκες στις ποιο οικονομικές λύσεις
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη  ποικιλία ειδικών   επαγγελματιών ραβδοσκοπικών οργάνων   χρυσού στις ποιο οικονομικές λύσεις .Όλα τα μέταλλα που χρησιμοποιούμε στις κατασκευές  είναι υψηλής αγωγιμότητας για εύρεση πραγματικών στόχων  .
Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 12242
Τηλ : 215 5405045 – 6974 115 407


Βέργες Γ Ραβδοσκοπίας - GOLD ARTEMIS



·         Βέργες  (Γ)  Ραβδοσκοπίας   GOLD  ARTEMIS  ΤΙΜΗ 450 €



Η νέα σειρά των βεργών (Γ ) GOLD  ARTEMIS  είναι κατασκευασμένες  χειροποίητα μια προς μια  με ειδική επεξεργασία  των ευγενών μετάλλων που έχουν κατασκευαστεί   για καλύτερη  αγωγιμότητα σε  έρευνες  ευγενών μετάλλων .
Η κατασκευή  και ο ειδικός  σχεδιασμός  αυτών  των οργάνων  παράλληλα με υλικά  υψηλής  αγωγιμότητας δίνουν  την σιγουριά    να ανιχνεύουν  ευγενές μέταλλα( χρυσό , ασήμι  ) , και ταυτόχρονα  να  απορρίπτουν όλους του ψεύτικους στόχους  ( οξείδωση , πετρώματα , και μέταλλα χαμηλής αγωγιμότητας  ,πχ  σίδηρο , σκουριά  κλπ ) .

Ο  σχεδιασμός στις λαβες  έχει γίνει  με θάλαμο δειγμάτων στο κάτω μέρος τους  για την αποθήκευση των επιθυμητών μετάλλων έρευνας  και με ειδικό θάλαμο στο εσωτερικό της λαβής   αυτόματης λίπανσης για την εύκολη περιστροφή των κεραιών από την λαβή 
Οι  κεραίες  είναι σχεδιασμένες  με το ένα μέρος τους   να είναι  σπιράλ  και επενδυμένες  στο  εσωτερικό τους  μέρος   με ειδικό  πηνίο μεγάλης αγωγιμότητας  για  ισχυρότερη  ανίχνευση  εκπομπών  θαμμένων  ευγενών  μετάλλων .
Η υψηλή ποιότητα των  ευγενών μετάλλων  και ο σωστός σχεδιασμός αυτών των οργάνων εγγυούνται σίγουρο αποτέλεσμα  στις  έρευνες  σας  σε όλους τους επιθυμητούς στόχους σας
Οι επιχρυσώσεις που χρησιμοποιούμε είναι από πραγματικό χρυσό , και γίνεται συνδυασμός με τα υπόλοιπα ευγενής μέταλλα για να έχουμε την κατάλληλη αγωγιμότητα στον εντοπισμό των πραγματικών στόχων .   

Τεχνικά χαρακτηριστικά
·         Απόσταση έρευνας έως 1 χιλιόμετρο .
·         Βάθος έρευνας απεριόριστο
·         Θάλαμος δειγμάτων και στις δυο λαβες .
·         Πραγματική επιχρύσωση των οργάνων ( και όχι βαφή χρώματος χρυσού )
·         Έρευνα και εντοπισμό  με σταύρωμα & ταλάντωση στον επιθυμητό στόχο.
·         Εσωτερικός  ειδικός θάλαμος μόνιμης  λίπανσης ,στην λαβή με την κεραία .
·         Κατασκευή μόνο από   ευγενή μέταλλα( χρυσό , ασήμι , ορείχαλκο , χαλκό)  , για καλύτερη αγωγιμότητα ,  σίγουρο εντοπισμό επιθυμητού  στόχου.
·         Ζυγισμένο βάρος.
·         Ανατομικές  λαβες .
·         Κεραίες ειδικών εντοπισμών  ( με σπιράλ  η ίσιες )
·         Οδηγίες χειρισμού στα Ελληνικά
·         Δωρεάν σετ μαρτύρων ( χαλκό, ορείχαλκο , αλουμίνιο , σίδηρο )
·         Ειδικό βιβλίο ραβδοσκοπίας ( τα πρώτα βήματα για αρχάριους , του ερευνητή ραβδοσκοπίας Βλάχου Αντώνη ).
·         Δωρεάν  μαθήματα ραβδοσκοπίας και σε φυσικό περιβόλων .
·         Εγγύηση: εφόρου Ζώης .      . 
Διαθέσιμες σε δυο   τύπους 
•    Χρυσές με κεραίες σπιράλ η ίσιες  ( εξειδικευμένες σε έρευνες  χρυσού )
•    Ασημένιες με κεραίες σπιράλ η ίσιες  ( εξειδικευμένες σε έρευνες για  όλα τα ευγενή μέταλλα και υγρά στοιχεία  )
Το σετ περιλαμβάνει
·         2 Βέργες ( Γ ) ραβδοσκοπίας
·         1 Ενισχυτή βεργών 9 v
·         2 Βιβλία ραβδοσκοπίας  
·         4 Δήγματα μαρτύρων
·         Τσάντα μεταφοράς ( Προεραιτικά ΤΙΜΗ  49 € )
Ανακοίνωση
Προσοχή  στις απομιμήσεις

Μόνο στο κατάστημα  μας θα βρείτε τις αυθεντικές χειροποίητες βέργες Γ

Gold DetectorAlexopoulos
Ενοικίασεις πωλήσεις  ανιχνευτών χρυσού – μέταλλου
Όλων των τύπων και όλες οι μάρκες στις ποιο οικονομικές λύσεις
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη  ποικιλία ειδικών   επαγγελματιών ραβδοσκοπικών οργάνων   χρυσού στις ποιο οικονομικές λύσεις .Όλα τα μέταλλα που χρησιμοποιούμε στις κατασκευές  είναι υψηλής αγωγιμότητας για εύρεση πραγματικών στόχων  .
Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 12242
Τηλ : 215 5405045 – 6974 115 407