Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τι είναι η ραδιαισθησία

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ


Εν συντομία μπορούμε να πούμε ότι είναι η ευαισθησία της άψυχης ύλης και των ζωντανών οργανισμών στην ακτινοβολία.
Από έρευνες διάσημων προσώπων στον τομέα της ραδιαισθησίας προκύπτει ότι:

H κάθε έμψυχη και άψυχη ύλη εκπέμπει ενός συγκεκριμένου είδους κύματα με διαφορετικό μήκος και συχνότητα

 O άνθρωπος είναι προικισμένος με την ικανότητα πρόσληψης αυτών των κυμάτων και αυτό φαίνεται μεταξύ άλλων στις κινήσεις του εκκρεμούς.

Αυτό το μέσο δεν έχει καμία ανεξάρτητη ικανότητα και δεν λειτουργεί χωρίς τη συμμετοχή του ανθρώπου του ικανού να το ενεργοποιήσει. Μόνο μαζί με τον άνθρωπο μπορεί να προσφέρει τα πλεονεκτήματά του.

Η ραδιαισθησία προέρχεται από την λατινική λέξη «radius» - ακτίνα και από την ελληνική «aisthesis» - αίσθηση, αντίληψη.

Έτσι λοιπόν ο κάθε ραβδοσκόπος εκμεταλλεύεται την ειδική θεωρητική γνώση μαζί με τις προσωπικές του ικανότητες, την ευαισθησία και την αντίληψη των καταστάσεων.
Τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τη χρήση του εκκρεμούς η των βεργών  είναι πολλά. Μάλλον δεν υπάρχει τομέας στη ζωή όπου η ραδιαισθησία δεν θα απεδείκνυε τη χρησιμότητά της.

Ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί με τη ραδιαισθησία. Ο καθένας μπορεί να ελέγξει την δική του ραδιαισθητική ευαισθησία. Χάρη στην πρακτική και την επιθυμία διείσδυσης στους νόμους που διέπουν αυτόν τον υπέροχο τομέα, έρχονται θαυμαστά αποτελέσματα.

Ας μη ξεχνάμε ότι ένας ραβδοσκόπος που σέβεται τον εαυτό του «θα έπρεπε να κατέχει μεγάλη δόση αντικειμενικότητας, λογικής, άνευ όρων τιμιότητα, επιμονή και μαεστρία».

Η επιρροή της «ακτινοβολίας της Γης» στους ανθρώπινους οργανισμούς εξακολουθεί να είναι ένα θέμα ελάχιστα γνωστό, παρόλο που το ενδιαφέρον της κοινωνίας για τη ραδιαισθησία αυξάνεται συνεχώς.
Όλο και συχνότερα παρατηρούνται δυνατότητες εφαρμογής της ραδιαισθησίας στην τεχνολογία, ειδικά εκεί όπου δεν γίνεται χρήση τεχνικού εξοπλισμού λόγω της έλλειψής του ή του μεγάλου κόστους.

Η ραδιαισθησία δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής απλών, ανώδυνων τρόπων διάγνωσης και πρόληψης ασθενειών και διάφορων ερευνών και εντοπισμό κοιτασμάτων ορυκτών, στερεών, υγρών και αέριων καυσίμων, πηγαδιών, υπόγειων φλεβών νερού, αγνοουμένων ατόμων αλλά και κρυμμένων αντικειμένων κ.τλ.

Ανιχνευτές μετάλου

Gold-Detector- V.Alexopoulos
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail connecta.it@gmail.com

Πώς λειτουργεί το εκκρεμές

Πώς λειτουργεί το εκκρεμές


Πώς λειτουργεί  το εκκρεμές

βασίζεται στην ικανότητα του χειριστή για ανίχνευση μόνο χρυσού-αργύρου. Δεν απαιτεί μπαταρία για να λειτουργεί. Το εκκρεμές  είναι η επιλογή πολλών θησαυροκυνηγών καθώς το μέγεθος είναι τέτοιο που μπορεί να τοποθετηθεί στο πουκάμισο ή στην τσέπη, εάν επιθυμούμε του μπουφάν. Υπάρχουν πολλά σημεία όπου η δυνατότητα έρευνας είναι δύσκολη ή ανύπαρκτη.

το εκκρεμές  είναι ειδικά σχεδιασμένος για τέτοιες περιπτώσεις. Η λειτουργία του εκκρεμές  είναι απλή.

Το εκκρεμές  κινείται εμπρός και πίσω (κίνηση εκκρεμούς) προς την κατεύθυνση της έλξης. 

Συμπληρωματικές μετρήσεις μπορούν να παρθούν με την μέθοδο του τριγωνισμού για να βρεθεί το κέντρο του στόχου η απλά μπορείτε να ακολουθήσετε την κατεύθυνση που δίνει την περιοχή. Όταν βρεθείτε επάνω από το σωστό σημείο το εκκρεμές  θα λειτουργεί κυκλικά. 
Η απόσταση του εκκρεμές  είναι μικρότερη από τα άλλα μηχανήματα αλλά επαρκής εάν γνωρίζετε τη γενικότερη περιοχή ώστε να βρεθείτε στο επίκεντρο.

Manual- Οδηγίες χρήσης
Eίναι χρήσιμο στον εντοπισμό κοιτασμάτων ορυκτών στερεών, υγρών και αέριων καυσίμων όπως ο σίδηρος, μόλυβδος, υδράργυρος, ασήμι, χρυσός, πετρέλαιο, μεθάνιο, κ.ά.

•    βοηθά στις αρχαιολογικές ανακαλύψεις

•    μπορεί να διερευνήσει την επίδραση της κοσμικής ακτινοβολίας και των υπόγειων φλεβών νερού και τις επιπτώσεις τους στους ζωντανούς οργανισμούς.

•    επιτρέπει την τοποθέτηση των υπόγειων ηλεκτρικών καλωδίων, υδραυλικών, αποχετευτικών, φυσικού αερίου, τον εντοπισμό ασυνεχειών και βλαβών.

•    βοηθά στον υπολογισμό της θέσης κατασκευής πηγαδιών με τον καθορισμό της κατεύθυνσης της ροής, του βάθους, της ποσότητας και της ποιότητας των υδάτων.

•    χρησιμοποιείται στην αναζήτηση αγνοουμένων ατόμων αλλά και κρυμμένων αντικειμένων.

•    δίνει τη δυνατότητα να μάθουμε τα χαρακτηριστικά του νου, του πνεύματος και του σώματος του ανθρώπου, τα ταλέντα και τις ικανότητές του να εκτελέσει ορισμένα επαγγέλματα, το χαρακτήρα.

•    δείχνει τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων (συμπάθειες, αντιπάθειες, αρμονίες, δυσαρμονίες, κ.λπ.).

•    μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξέταση των γευμάτων μας (ο καθένας μπορεί να μάθει εάν ένα τρόφιμο είναι ή όχι καλό γι’ αυτόν).

Το εκκρεμές πέρα από τις χρήσεις που αναφέρθηκαν προηγουμένως, βρήκε και πολύ σημαντική εφαρμογή στην ιατρική.
Ένας ειδικευμένος ραβδοσκόπος ξέρει πώς να το χρησιμοποιεί και να προσφέρει με αυτό ανεκτίμητες υπηρεσίες στις ανάγκες της υγείας.

Με το εκκρεμές μπορούμε να κάνουμε διάγνωση ασθενειών και να βοηθάμε στη διαδικασία της ανάρρωσης.
Μπορεί να αποδειχτεί με το εκκρεμές κατά πόσο τα φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν ένα άτομο, εάν είναι «φιλικά» προς αυτό ή αν επηρεάζουν αρνητικά τον οργανισμό του.
Γίνεται επίσης να το χρησιμοποιήσουμε για τον καθορισμό της δόσης και της σειράς που παίρνονται τα φάρμακα.

Αλλά πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι η εφαρμογή του εκκρεμούς σε μία τόσο σημαντική υπόθεση όπως η ζωή και η υγεία του ανθρώπου πρέπει να συμβαδίζει με την ιατρική περίθαλψη.

Η ευθύνη σε αυτό το ευαίσθητο θέμα είναι τεράστια και η εξέταση με το εκκρεμές πρέπει να διεξάγεται από ειδικευμένο και έμπειρο ραβδοσκόπο.

Είναι σαφές ότι οι εξετάσεις με το εκκρεμές στην ιατρική υποστηρίζονται από επιστημονική εμπειρία και σίγουρα δεν είναι "μαγική τέχνη".
Οι γιατροί που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του εκκρεμούς αποδεικνύουν τη μεγάλη χρησιμότητα του εργαλείου.

Αξίζει λοιπόν να δοκιμάσουμε το βοηθητικό ρόλο του εκκρεμούς, όπου η συμβατική ιατρική μερικές φορές αποτυγχάνει ή απλά είναι ανίσχυρη.

Επαναλαμβάνω: το βοηθητικό ρόλο, επειδή, όπως προαναφέρθηκε, η τυφλή εμπιστοσύνη στο εκκρεμές για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η υγεία ή συχνά ακόμη η ζωή θα ήταν μια πράξη πολύ ανεύθυνη και εγκληματική .

Ο καθένας από μας μπορεί να ελέγξει την καθημερινή κατάσταση της υγείας του, και στην περίπτωση οποιωνδήποτε "ασαφειών" πηγαίνουμε για συμβουλές στο γιατρό.
Έτσι, η καλύτερη χρήση του εκκρεμούς είναι υποβοηθητική, όταν πρόκειται για τη δύσκολη και υπεύθυνη τέχνη της θεραπείας και διατήρησης της υγείας.

Ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί με τη ραδιαισθησία. Ο καθένας μπορεί να ελέγξει την δική του ραδιαισθητική ευαισθησία. Χάρη στην πρακτική και την επιθυμία διείσδυσης στους νόμους που διέπουν αυτόν τον υπέροχο τομέα, έρχονται θαυμαστά αποτελέσματα.

Προτείνω θερμά λοιπόν την ενασχόληση με τον νέο αυτό, ίσως καθόλου γνωστό μέχρι τώρα τομέα. Προτρέπω στην δοκιμή των δυνάμεων μας με το εκκρεμές, για την δική μας εξυπηρέτηση αλλά και των συνανθρώπων μας.

Αυτό που ανέκαθεν ήταν μυστηριώδες, αυτό που δεν είχε λογική εξήγηση για τους περισσότερους ανθρώπους αποτελούσε πάντα αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.
Με το πέρασμα του χρόνου, τα ενδιαφέροντά του εμπλούτισε με γνώσεις που απέκτησε μέσα από σεμινάρια, βιβλία και άμεση επαφή με την χρήση της ραβδοσκοπίας στο μονοπάτι τις εξερεύνησης .

Οδηγίες χρήσης   ( ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΙΤΑΝ  )

Το ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΙΤΑΝ   σχεδιάστηκε για διακριτικότητα και γρήγορη αντίδραση , μπορείτε να το μεταφέρεται σε οποιαδήποτε τοποθεσία και να πάρετε τις απαραίτητες μετρήσεις χωρίς να δώσετε ένδειξη των ανεργιών σας αυτό  είναι  ένα ποιοτικά φτιαγμένο όργανον το χειρίζεστε με προσοχή  θα σας δώσει  ισόβια λειτουργία .

Για να το χρησιμοποιήσετε  κρατήστε το χέρι σας που γράφετε , μπορείτε να το κρατήσετε με πολλούς τρόπους  .Το δακτυλίδι μπορεί να κρατηθεί μεταξύ του αντίχειρα και του δέκτη  η μπορείτε να περάσετε το δάκτυλο σας από το δακτυλίδι , η ακόμα μπορείτε να περάσετε την αλυσίδα  μεταξύ του αντίχειρα και του δέκτη  ρυθμίζοντας  το μήκος της αλυσίδας ανάλογα με την προσωπική σας προτίμηση. Δοκιμάστε όλους τους τρόπους και επιλέξτε αυτόν με τα καλύτερα αποτελέσματα .

Μπορείτε να χειριστείτε  το ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ ενώ στέκεστε  η κάθεστε , μην επιτρέψετε  το δεξί χέρι και το αριστερό να ακουμπήσουν  ενώ χρησιμοποιείτε το όργανο ,ούτε να τοποθετήσετε το χέρι με το οποίο κρατάτε  εμπρός από κάποιο αντικείμενο .
Αφήστε κάποιο χρόνο για να προθερμανθεί το όργανο , εν τούτης το ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΙΤΑΝ   μπορεί να λάβει έλξη άμεσα χωρίς περίοδο προθερμάνσεως .

Χαλαρώστε και αφήστε το όργανο να κάνει την εργασία , μην είστε σφικτός και μην προσπαθήσετε  εσείς να το κάνετε να δουλέψει  αντιθέτως αφήσετε να δουλέψει μόνο του .
Θα παρατηρήσετε ότι το όργανο αρχίζει να κουνιέται  εμπρός – πίσω προς την κατεύθυνση ενός στόχου , θα τραβήξει  περισσότερο προς το αντικείμενο από ότι θα κινείτε  στην αντίθετη κατεύθυνση .

Οι κινήσεις  δεν θα είναι μεγάλης κλίμακας – μόνο ένα ποσοστό τις ίντσας σε κάποιες περιπτώσεις  , αλλά αυτό το ποσοστό μπορεί να ενδύκνει ένα μεγάλο θησαυρό η ένα μικρό , η ένα πολύτιμο κοίτασμα .
Για αυτό μεγάλη προσοχή πρέπει να παρθεί ώστε να επεξηγήσετε όλες τις αντιδράσεις του οργάνου καταλλήλως.

Όταν έχετε επιβεβαίωση την κατεύθυνση προχωρήστε προς αυτή την και προσπαθήστε ξανά , μπορεί κατά αυτό τον τρόπο να ακολουθήσετε   τη κατεύθυνση της έλξεως έως ότου να είστε ακριβός επάνω από της  , η μπορεί να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο του τριγωνισμού .
Όταν είστε πάνω από το στόχο το ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ θα λειτουργήσει σε κυκλική κίνηση .

Συμβουλές

Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε το ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ σας σε καθημερινά ώστε να γίνετε αποδοτικοί στην χρήση τους  , διαλέξτε ένα μέρος για την πρακτική σας που να είστε μόνοι σας και δεν θα ενοχλήστε από θορύβους η άλλα άτομα κατά προτίμηση σε εξωτερικό χώρο ώστε να αποφύγουμε και τις παρεμβολές  από αντικείμενα που μπορούν να βρίσκονται σε έναν εσωτερικό χώρο  .

Αρχίστε την εκπαίδευση σας με χρησιμοποιώντας χρυσό η ασήμι η κάποιο άλλο μέταλλο στο πάτωμα η στο οπτικό σας πεδίο  και χρησιμοποιώντας το όργανο από διαφορετικές κατευθύνσεις  και αποστάσεις .

Το  ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ  τραβά  στο μεγαλύτερο αντικείμενο η σε αυτό που είναι μέσα στην ακτίνα , ένα παράδειγμα είναι : αν ερευνώντας για ένα δοχείο ασημένιων νομισμάτων  και υποθέσουμε ότι υπάρχει  και μια μεγαλύτερη ποσότητα σε μια  κάσα  παρούσα , τότε το ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ θα ταλαντωθεί  στην κάσα που έχει την μεγαλύτερη ποσότητα  , στην συνέχεια αν απομακρύνετε από την ακτίνα  την κάσα με την μεγαλύτερη ποσότητα τότε  το ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ θα  ταλαντωθεί  στην μικρότερη ποσότητα του βάζου .

Αν το μεγαλύτερο αντικείμενο είναι πολύ μακρύτερα από το μικρότερο αλλά και τα δυο είναι μέσα στην εμβέλεια το  ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ τότε θα ταλαντωθεί προς το κοντινότερο αντικείμενο.

Βλάβες και λάθη

Υπάρχουν ορισμένες στιγμές  διαταραχής του μαγνητικού πεδίου τις γης που επιδρούν στην λειτουργία αυτού του οργάνου .Εάν δεν λαμβάνει έλξη σε μια ύποπτη περιοχή  δοκιμάστε το σε ένα δείγμα του μετάλλου η του μεταλλεύματος για το οποίο  ερευνάτε αν  και πάλη δεν λάβετε αντίδραση αναμείνετε για λίγο αργότερα  και δοκιμάστε πάλι  , αυτές οι διαταραχές δεν είναι συχνές  αλλά απαντώνται .

Για να εξακριβώσουμε τη αξιοπιστία ενός ανακαλυφθέντος στόχου  και να αποφύγουμε τις ηλιακές πλάνες η πετρώματα τοποθετήστε  παράλληλα με τον στόχο μια ποσότητα χρυσού  αν σχηματιστεί γραμμή προς αυτήν τότε ο υποτιθέμενος στόχος ήταν αμελητέα ποσότητα  η ψήγματα .
Η χρήση των κατευθυντικών οργάνων εντοπισμού μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα πέραν από κάθε γνωστή μέθοδο έρευνας για κρυμμένους θησαυρούς και μεταλλευμάτων .

Προσωπικό μήνυμα

Αυτά τα όργανα είναι κατασκευές ακριβείας και ο σχεδιασμός τους είναι αποτέλεσμα χρόνων πειραματισμών και προσωπικών εμπειριών στην πράξη .
Κατά την προσωπική μου γνώμη κατέχετε ένα από τα καλυτέρα όργανα για εντοπισμό ευγενών μετάλλων και μεταλλευμάτων .  θα δείτε ότι είναι πλέων τα σημαντικότερα όργανα έρευνας θησαυρού.

Ανακαλύψτε στις εσωτερικές δυνάμεις και  τα αποτελέσματα  σύντομα θα είναι εκπληκτικά .

Σας ευχόμαστε καλές έρευνες

Πώς λειτουργεί o Ραβδοσκόπος

Πώς λειτουργεί o Ραβδοσκόπος



Πώς λειτουργεί o Ραβδοσκόπος

Η Ραβδοσκοπία είναι μία επιστήμη η οποία ασχολείται μ’ έρευνες, ανακαλύψεις και διαισθήσεις διαφόρων ακτινοβολιών και επιδράσεων τις οποίες δε μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι. Πρόκειται για φυσικές ακτινοβολίες, δηλαδή γεωπαθητικές (υπόγεια νερά, κοίτασμα ορυκτών κτλ) και τεχνικές ακτινοβολίες οι οποίες προέρχονται από διάφορα αντικείμενα δημιουργημένα από τον άνθρωπο σχήματα κτισμάτων, σύμβολα, φυλακτά, μαγνητικές κι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.

Η ραβδοσκοπία είναι μια τεχνική που χρησιμεύει στην ανακάλυψη υπογείων πηγών νερού ή μεταλλευτικών κοιτασμάτων. Με απλά σύνεργα (μία ή δύο ξύλινες ή μεταλλικές ράβδους ή ένα εκκρεμές), άτομα με ανεπτυγμένες ραδιαισθαντικές ικανότητες εντοπίζουν με ακρίβεια υπόγεια ύδατα ή μεταλλικά αντικείμενα και μεταλλεύματα. 


Ο Ηρόδοτος, ο οποίος έζησε τον 5ο αιώνα, είναι ο πρώτος που αναφέρει τη ραβδοσκοπία στη Σκυθία. Τον 16ο αι. ο Λούθηρος την χαρακτηρίζει «διαβολική», ενώ ο σύγχρονός του Γερμανός Georgius Agricola, συγγραφέας του έργου De re metallica, προσπαθεί να εξηγήσει την τεχνική της ραβδοσκοπίας, αλλά δέχεται τα πυρά της εκκλησίας.
 
Η Ελισάβετ Α´ της Αγγλίας, κατανοώντας τη σημασία που είχε για την αγγλική οικονομία η αξιοποίηση του φυσικού της πλούτου, καλεί ειδικούς ραβδοσκόπους από τη Γερμανία για να ερευνήσουν τα βρετανικά εδάφη. Το 1693, ο Γάλλος αββάς του Vallemon, Pierre le Lorrain, κυκλοφορεί ένα βιβλίο με τον «σκανδαλιστικό» τίτλο Physique Occulte (Απόκρυφη Φυσική), το οποίο απαγορεύτηκε μεν από την εκκλησία, έγινε δε best seller της εποχής του. 

Η ραβδοσκοπία έχει παράδοση πολλών χιλιάδων ετών. Η άσκηση της ήταν σύνηθες φαινόμενο σε διάφορες ομάδες, φυλές και κουλτούρες σε όλες τις ιστορικές περιόδους.
Αν και δεν είχε αναγνωριστεί ως επαγγελματική ιδιότητα, ιερείς, δάσκαλοι και άλλοι λόγιοι εφάρμοζαν αυτήν την τέχνη, ήδη από την προϊστορική εποχή, διαγράφοντας την πορεία της μέσα στους αιώνες. Μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι ο μοναδικός τρόπος μέτρησης της γήινης ακτινοβολίας και των ενεργειακών δικτύων σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς, θρησκευτικούς και λοιπούς χώρους

Η ραδιαισθησία είναι μια τέχνη ή τεχνική ανίχνευσης και μέτρησης με βάση τις ‘υπερφυσικές’ αισθήσεις του ανθρώπου. Τούτο δεν είναι τίποτα το μαγικό ή περίεργο αλλά απλώς πέρα από τις γνωστές πέντε αισθήσεις που χρησιμοποιούνται από όλους τους ανθρώπους που κατέχουν ένα πλήρες φυσικό σώμα, χωρίς βλάβες στα αισθητήρια όργανα. Πρόκειται για πανάρχαια τέχνη που χρησιμοποιούνταν ανέκαθεν σε όλους τους πολιτισμούς όλων των ιστορικών περιόδων. Αυτό έχει αποδειχτεί από ευρήματα, ζωγραφικές απεικονίσεις και αναφορές γραπτές, οι οποίες συνήθως δείχνουν ή κάνουν λόγο για ένα από τα βασικά εργαλεία, τη ράβδο

Για να χρησιμοποιηθεί η τέχνη αυτή, το άτομο πρέπει να έχει συγκεκριμένο επίπεδο δόνησης και αντίστοιχη ευαισθησία. Στις ημέρες μας αυτό ισχύει πλέον για πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων, μια και η γενική άνοδος των συχνοτήτων έχει ‘ξεκλειδώσει’ σε πολλούς αυτό το χάρισμα. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως ο καθένας που έχει το χάρισμα αυτό θα μπορέσει να κάνει και ορθές μετρήσεις!

Η ραδιαισθησία μπορεί να εξασκηθεί με το γνωστό σε όλους εκκρεμές, μια ράβδο, το ραδιαισθητήρα αλλά ακόμα και με το ίδιο το χέρι. Εδώ ο καθένας θα πρέπει να επιλέξει ένα για εκείνον κατάλληλο εργαλείο, καταρχήν το είδος (π.χ. ‘ράβδο’) και στη συνέχεια τον τύπο (π.χ. ‘διπλή κεραία’), το μέγεθος, υλικό (π.χ. ορείχαλκο) κ.λπ., ώστε να του ταιριάζει και να νιώθει καλά με αυτό. Είναι σημαντικό να μας αρέσει το εργαλείο μας και να είναι καλοφτιαγμένο από άριστα υλικά. Αυτό θα βοηθήσει να δώσει πιο καθαρές μετρήσεις περισσότερο απ’ ό,τι αντιλαμβάνεται υπόψη συνήθως!

ΝΑΙ, η ραδιαισθησία είναι ένας απλός και σχετικά εύκολος τρόπος να μάθουμε πράγματα που δεν είναι αντιληπτά με τις 5 βασικές μας αισθήσεις. Αλλά όπως ισχύει σε όλους τους τομείς της γήινής μας υπόστασης, και εδώ απαιτείται αρκετή πρακτική ενασχόληση, αφοσίωση, θέληση για πρόοδο και πνευματική εργασία για να γίνουμε καθαροί διοχετευτές και κανάλια των όποιων πληροφοριών θέλουμε να λάβουμε. Σας ενθαρρύνω λοιπόν να προχωρήσετε άφοβα στην τέχνη της ραδιαισθησίας αλλά να έχετε πάντα κατά νου τη γενική σας πρόοδο που μέσα από το μονοπάτι της αυτογνωσίας και ιδιαίτερα το μονοπάτι της σύνθεσης επιταχύνεται ραγδαία.


Manual – οδηγίες χρήσης    

Το σημαντικότερο σημείο της λειτουργιάς ενός ραβδοσκοπικού οργάνου είναι η στάση του χειριστού και ο τρόπος  που κρατά τις βέργες  , πρέπει να στεκόμαστε  χαλαροί και με τα πόδια μας  ελαφρά απομακρυσμένα , τα μπράτσα πρέπει να είναι κολλημένα στον κορμό αλλά όχι πολύ δυνατά και δεν εξασκούμε μεγάλη πίεση στις βέργες  από τον καρπό και τις αφήνουμε να ισορροπήσουν ελεύθερες στα χέρια μας .

Οι βέργες κρατιούνται σταθερά και ισορροπούνται στο ύψος του στήθους χαλαρά  εμπρός από τον χειριστή με κατεύθυνση μπροστά  και παράλληλα αναμεταξύ τους σε απόσταση  20 – 45 εκατοστά. Ο κάθε χειρίστης  πρέπει να ανακαλύψει την απόσταση που του ταιριάζει  καλλίτερα , αυτό θα φανερωθεί  με την μέθοδο προσπάθειας και σφάλματος .

Το μεγαλύτερο μυστικό είναι εξασκηθούμε έτσι ώστε οι βέργες να μην γυρίζουν τρελά , όταν μάθουμε να τις ισορροπούμε σταθεροί πρέπει να μάθουμε να βαδίζουμε κρατώντας αυτές .
Για να το πετύχουμε  αυτό πρέπει τα βήματα μας να είναι αργά και μετρημένα , δηλαδή  να καλύπτουμε την ίδια απόσταση  στο κάθε βήμα μας , διαφορετικά οι βέργες θα χάσουν την ισορροπία τους .

Αυτό μπορεί να συμβεί και όταν ρίχνουμε τον ένα ώμο μας , πρέπει να κρατάμε τους ώμους μας στο ίδιο ύψος  αφού το καταφέρουμε αυτό αρχίζουμε τα πειράματα με ένα πολύτιμο μέταλλο το όποιο το τοποθετούμε εμείς οι ίδιοι πάνω στο έδαφος και παρατηρούμε την αντίδραση των βεργών , στην συνέχεια βάζουμε κάποιον να μας κρύψει ένα αντικείμενο ώστε να δούμε και σε αυτή την περίπτωση την αντίδραση των βεργών.

Θυμηθείτε ότι ένας χαλαρωμένος  και ξεκούραστος χειρίστης  θα λειτουργεί  το σύστημα επιτυχεστέρα  από έναν σφιγμένο και καταπονημένο .

Οι βέργες όταν βρουν τον στόχο που επιθυμούμε θα σταυρώσουν μόνες τους  λαμβάνοντας  τις εκπομπές του θαμμένου στόχου . Όταν συμβεί για πρώτη φορά σε εσάς μάθατε να προσδοκάτε επιτυχία .

Ενισχυτής βεργών Γ

  Στις βέργες μπορεί να προστεθεί και ένας ενισχυτής σημάτων  που ο σκοπός του είναι να φανερώνουν στον χρήστη εντονότερα την γραμμή εκπομπής των  θαμμένων αντικειμένων .
Έχουμε κατασκευάσει αυτό το κύκλωμα  που λειτουργεί με μια μπαταρία 9 volt για να ενισχύουμε την βιομαγνητική ενέργεια του δέκτη –χειριστή . Με τον ενισχυτή όλοι οι χειριστές  έχουν την δυνατότητα  επιτυχίας καθώς το σύστημα δεν είναι πλέον βασισμένο  σε ιδιαιτερότητες  ραβδοσκοπικές ικανότητες .

Σύνδεση ενισχυτή με τις βέργες

 Τοποθετούμε τα δυο βύσματα του καλωδίου  του ενισχυτή  στις υποδοχές των βεργών και στην συνέχεια ενώνουμε την  άλλη άκρη στον ενισχυτή  και τον τοποθετούμε στην τσέπη μας , ανά πάσα στιγμή με τον διακόπτη on off τον βάζουμε σε λειτουργιά και μας δείχνει μια φετινή ένδειξη ότι είναι σε λειτουργία και παράλληλα μας δείχνει και την κατάσταση της μπαταριάς .
Κάθε φορά που οι βέργες βρίσκουν ένα στόχο και μας σταυρώνουν ο ενισχυτής κάνει ένα διακριτικό θόρυβο  και ταυτόχρονα νιώθουμε μια μικρή τάση ρεύματος να μας διαπερνά. 

Τρόπος  έρευνα

Παίρνουμε στα χέρια μας τις δυο βέργες Γ συνδεδεμένες με τον ενισχυτή και αρχίζουμε να κάνουμε ημικύκλιους  στην περιοχή που θέλουμε να ερευνήσουμε .

Αν στο χώρο αυτό υπάρχει ένα χρυσό αντικείμενο η βέργες θα στραφούν  και οι δυο προς το αντικείμενο δείχνοντας μας την κατεύθυνση που πρέπει να εξακολουθήσουμε  και  όσο πλησιάζουμε τον στόχο   οι βέργες  θα αρχίσουν να συγκλίνουν  μέχρι να φτάσουμε στο ακριβές σημείο θα  σταυρώσουν η μια με την άλλη  σε σχήμα Χ .

Όταν αυτό συμβεί ελέγχουμε πολλές φορές  για να εξακριβώσουμε αν είναι σταθερό το σήμα που επαναλαμβάνεται , και μετακινούμαστε  κατά 10 – 15 βήματα  για να πάρουμε δυο νοητές  ευθείας του στόχου  έτσι ώστε να τον επικεντρώσουμε . 

Οι βέργες θα τραβούν στο μεγαλύτερο αντικείμενο η σε αυτό που είναι μέσα στην ακτίνα , ένα παράδειγμα είναι : αν ερευνώντας για ένα δοχείο ασημένιων νομισμάτων  και υποθέσουμε ότι υπάρχει  και μια μεγαλύτερη ποσότητα σε μια  κάσα  παρούσα , τότε  οι βέργες θα στραφούν στην κάσα που έχει την μεγαλύτερη ποσότητα  , στην συνέχεια αν απομακρύνετε από την ακτίνα  την κάσα με την μεγαλύτερη ποσότητα τότε οι βέργες θα στραφούν στην μικρότερη ποσότητα του βάζου .

Αν το μεγαλύτερο αντικείμενο είναι πολύ μακρύτερα από το μικρότερο αλλά και τα δυο είναι μέσα στην εμβέλεια των βεργών τότε θα λειτουργήσουν οι βέργες προς το κοντινότερο αντικείμενο .

Οι βέργες πρέπει να σταυρώσουν  εντελώς  και όχι να συγκλίνουν απλά , κατόπιν ακλουθούμε το σήμα του στόχου  έως ότου περάσουμε και αυτές δεν κλείνουν πλέων σε αυτό το σημείο  σε ορισμένους χρήστες  οι βέργες γυρίζουν πίσω.

Για την επικέντρωση  κατευθύνουμε τις βέργες  πάνω στο όριο του έτσι  ώστε το σημείο  που αυτές κλείνουν  από 4 κατευθύνσεις είναι ο στόχος.

Μπορούμε να βρούμε κατά προσέγγιση  και το βάθος του στόχου , αρχίζοντας να περπατάμε από το κέντρο του  καθώς φεύγουμε  στο σημείο που κλείνουν  οι βέργες  , η απόσταση  από το κέντρο  του στόχου είναι και το βάθος .   

Συμβουλές

Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε τις βέργες σας σε καθημερινά ώστε να γίνετε αποδοτικοί στην χρήση τους  , διαλέξτε ένα μέρος για την πρακτική σας που να είστε μόνοι σας και δεν θα ενοχλήστε από θορύβους η άλλα άτομα κατά προτίμηση σε εξωτερικό χώρο ώστε να αποφύγουμε και τις παρεμβολές  από αντικείμενα που μπορούν να βρίσκονται σε έναν εσωτερικό χώρο  .

Αρχίστε την εκπαίδευση σας με χρησιμοποιώντας χρυσό η ασήμι η κάποιο άλλο μέταλλο στο πάτωμα η στο οπτικό σας πεδίο  και χρησιμοποιώντας το όργανο από διαφορετικές κατευθύνσεις  και αποστάσεις .

Κατόπιν κρατήστε τις απευθείας πάνω από τον στόχο και προσέξτε τις αντιδράσεις  τους ώστε να είστε έτοιμοι να τις επεξηγήσετε όλες τις  ενδείξεις των βεργών σας όταν ερευνάτε για θησαυρό  η μεταλλεύματα . Η ικανότητα σας σταδιακά θα βελτίωνε  σταθερά καθώς αποκτάτε πείρα και επιδεξιότητα .

Ορισμένοι χείριστες έχουν καλύτερα αποτελέσματα κρατώντας στο χέρι μαζί με τις βέργες ένα χρυσό νόμισμα ( μάρτυρας ραβδοσκοπίας )

Βλάβες και λάθη

Υπάρχουν ορισμένες στιγμές  διαταραχής του μαγνητικού πεδίου τις γης που επιδρούν στην λειτουργία αυτού του οργάνου .Εάν δεν λαμβάνει έλξη σε μια ύποπτη περιοχή  δοκιμάστε το σε ένα δείγμα του μετάλλου η του μεταλλεύματος για το οποίο  ερευνάτε αν  και πάλη δεν λάβετε αντίδραση αναμείνετε για λίγο αργότερα  και δοκιμάστε πάλι  , αυτές οι διαταραχές δεν είναι συχνές  αλλά απαντώνται .

Για να εξακριβώσουμε τη αξιοπιστία ενός ανακαλυφθέντος στόχου  και να αποφύγουμε τις ηλιακές πλάνες η πετρώματα τοποθετήστε  παράλληλα με τον στόχο μια ποσότητα χρυσού  αν σχηματιστεί γραμμή προς αυτήν τότε ο υποτιθέμενος στόχος ήταν αμελητέα ποσότητα  η ψήγματα .
 
Προσωπικό μήνυμα

Αυτά τα όργανα είναι κατασκευές ακριβείας και ο σχεδιασμός τους είναι αποτέλεσμα χρόνων πειραματισμών και προσωπικών εμπειριών στην πράξη .
Κατά την προσωπική μου γνώμη κατέχετε ένα από τα καλυτέρα όργανα για εντοπισμό ευγενών μετάλλων και μεταλλευμάτων .  θα δείτε ότι είναι πλέων τα σημαντικότερα όργανα έρευνας θησαυρού.
Ανακαλύψτε στις εσωτερικές δυνάμεις και  τα αποτελέσματα  σύντομα θα είναι εκπληκτικά .
Σας ευχόμαστε καλές έρευνες
 

Gold-Detector
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail connecta.it@gmail.com

Έρευνα με ανιχνευτή χρυσου δισκο

Έρευνα με ανιχνευτή-δίσκο


Έρευνα με ανιχνευτή-δίσκο


Περάστε την κεφαλή του ανιχνευτή από άκρη σε άκρη με σταθερή χαλαρή κίνηση , σε κάθε βήμα σας .Διατηρήστε την κεφαλή του ανιχνευτή παράλληλα και όσο το δυνατό ποιο κοντά στο έδαφος  σε  κάθε ημικύκλιο που << σκουπίζεται >> .
Ερευνήστε το επιλεγμένο σημείο προσεκτικά προχωρώντας μπροστά μόνο κατά το μέγεθος του δίσκου σε κάθε << σκούπισμα >> . Βήμα επάνω –κάτω στην περιοχή σε  παράλληλες γραμμές , ώστε να υπερκαλύπτει αρκετά η κάθε γραμμή που καλύψατε την προηγούμενη της .
Όταν ο ανιχνευτής βγάζει σήμα , ελέγξετε με επαναλαμβανόμενες οριζόντιε και κάθετες σαρώσεις ότι το σήμα είναι σταθερό  από όλες τις μεριές .Δεν είναι  όλοι οι ήχοι που βγάζει ο ανιχνευτής στόχοι .
Τα σήματα θα πρέπει να επαναλαμβάνετε καθώς σκουπίζουμε από διαφορετικές κατευθύνσεις .ώστε να βρούμε το ακριβές σημείο του στόχου  για να ξεκινήσουμε την ανασκαφή στο ακριβές σημείο .
Ανασκαφή
Ανασκάψτε μια κοφτή τρύπα κόβοντας γύρο από τη θέση του σήματος με ένα μυτερό σκαφτικό εργαλείο προσεκτικά και με μαλακές κινήσεις  , και απομακρύνετε το στρώμα εδάφους που μπορεί να περιέχει το μεταλλικό αντικείμενο .Περάστε ξανά τον ανιχνευτή  στην περιοχή για να επιβεβαιώσετε  εάν το μεταλλικό αντικείμενο είναι ακόμα στην τρύπα η στο στρώμα εδάφους που απομακρύνατε .Ανασκάψτε λίγο περισσότερο και ερευνήστε το χώμα έως ότου βρείτε αυτό που αναζητάτε .Γεμίστε την τρύπα πριν προχωρήσετε μπροστά .
Η χρήση ακουστικών αυξάνει τη ζωή των μπαταριών , και διευκολύνει να ακούμε τα βαθειά σήματα .
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
•    Η έρευνα με ανιχνευτή μετάλλου είναι μια δραστηριότητα ,η οποία όπως και οι άλλες απαιτεί κάποιες αρχές .Αυτές οι απλές συστάσεις θα σας επιτρέπουν να την απολαύετε πλήρως ενώ σέβεστε τη νομοθεσία , το περιβάλλον και τους άλλους ανθρώπους .
•    Αναζητήστε και συμμορφωθείτε με τη νομοθεσία της χώρας σας πριν ερευνήσετε .
•    πάντα να ζητάτε άδεια των κατόχων της περιοχής πριν ερευνήσετε
•    Προσέχετε το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ερευνάτε
•    Μην ξεχνάτε να γεμίζετε όλες τις τρύπες που σκάβετε
•    Αποφύγετε την έρευνα σε περιοχές όπου έγιναν μάχες στους πολέμους
•    Αναφέρετε οπουδήποτε ύποπτο αντικείμενο βρείτε στις αρχές .


Ανιχνευτές μετάλου

Gold-Detector- V.Alexopoulos
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail connecta.it@gmail.com

SERVICES –ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ

SERVICES –ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ

SERVICES –ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ


Σε εμάς θα βρείτε  εξειδικευμένο  service και  τεχνική υποστήριξη για όλους τους τύπους ανιχνευτών , στις οικονομικότερες τιμές.

•    Επισκευές
•    Αναβαθμίσεις
•    Ανταλλακτικά
•    Ανακατασκευές  
•    Ειδικές κατασκευές
•    Έλεγχος καλής λειτουργιάς  ( δωρεών )
•    Εκπαίδευση
•    Απόσυρση του παλιού σας ανιχνευτή
Η μεγάλη εμπειρία μας στην τεχνική υποστήριξη των οργάνων ανίχνευσης  μας δίνει την σιγουριά να εγγυούμαστε  σε όλους του πελάτες μας την ποιοτική αποκατάσταση  οποιασδήποτε βλάβης και  για όλων των τύπων ανιχνευτών.
Όλα τα ανταλλακτικά τα προμηθευόμαστε  από χώρες τις ευρωπαϊκής ένωσης και φέρουν συνοδευτικά έγραφα εγγύησης από τους κατασκευαστές .

 ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

•    Άμεσος  χρόνος ανταπόκρισης
•    Ενημέρωση κόστους επισκευής
•    Εναλλακτικές οικονομικές λύσεις  
•    Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα
•    Δωρεάν μεταφορά
•    Δωρεάν έλεγχος


Ολοκληρωμένες λύσεις τεχνικής υποστήριξης ανιχνευτών 
Ανιχνευτές μετάλου

Gold-Detector- V.Alexopoulos
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail connecta.it@gmail.com

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να κάνει αποστολές όλους τους ανιχνευτές μετάλλου  σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο με αντικαταβολή 
  • Άμεση παράδοση  και παραλαβή από τον χώρο σας  στο ωράριο που επιθυμείτε
  • Παράδοση εντός μιας εργάσιμης ημέρας  σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή
  • Διακριτική συσκευασία
  • Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά
  • Δωρεάν   εκπαίδευση & συμβουλές έρευνας 
  • Τηλεφωνική υποστήριξη  καθημερινά & αργιών
  • Ώρες επικοινωνίας  από 09:00 πμ – 15:00μμ  & 18:00μμ – 22:00μμ  (365 μέρες  )
 
 Αποστολές σε όλη την Ελλάδα   με αντικαταβολή



Gold-Detector- V.Alexopoulos
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail connecta.it@gmail.com

Συμβουλές ενοικίασης ανιχνευτων μεταλλου

Συμβουλές ενοικίασης


Συμβουλές ενοικίασης
Με  μια σύντομη έρευνα στο internet  θα ανακαλύψετε  ότι η αγορά ενός ανιχνευτή μετάλλου  δεν είναι εύκολη υπόθεση , η πληθώρα από της μάρκες και οι  τεχνικές ιδιότητες του κάθε ανιχνευτή   σίγουρα θα σας προκαλέσουν σύνχηση  για το ποια θα είναι η σωστή απόφαση που θα πρέπει να πάρετε ώστε τα χρήματα σας να μην  δαπανηθούν άσκοπα.

Μερικοί προσπαθούν να περάσουν λανθασμένα μηνύματα   για την ενοικίαση των ανιχνευτών ώστε να προωθήσουν   μόνο την πώληση παρουσιάζοντας εξαιρετικά δύσκολη  και λάθος όλη την διαδικασία  ,τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν και που   προσπαθούν να τα  τεκμηριώσουν για τον  δήθεν  δύσκολο χειρισμό  των ανιχνευτών  αλλά και των ηχητικών μηνυμάτων πάνω την έρευνα από τα μεταλλικά αντικείμενα η τα πιθανά πετρώματα  πέφτουν στο κενό γιατί  όλοι οι εξελιγμένοι ανιχνευτές έχουν πολύ απλές λειτουργίες για να μπορεί και ο ποια άπειρος χρήστης να τους χρησιμοποίει  με μεγάλη ευκολία .


Έτσι  λοιπών είναι λανθασμένα τα μηνύματα για την ενοικίαση  περί δυσκολίας χειρισμού των ανιχνευτών γιατί έχουν  απώτερο σκοπό την προώθηση των ανιχνευτών μόνο για πώληση  και σε μερικές περιπτώσεις την προώθηση  για πώληση ανιχνευτές χαμηλού προφίλ δυνατοτήτων λόγο παλαιότητας και ξεπερασμένων μοντέλων ξεπερασμένης τεχνολογίας .  


 Η σωστή χρήση των  ανιχνευτών  είναι  μια πολύ απλή  και διασκεδαστική  εμπειρία  και δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις και μακρόχρονη εμπειρία μια που όλες οι λειτουργείς των ανιχνευτών είναι πολύ απλές σε όλους τους εξελιγμένους ανιχνευτές  και  με την κατάλληλη εκπαίδευση που σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν σε φυσικό περιβάλλων και σε πραγματικές συνθήκες  θα γίνει μια απολαυστική εμπειρία έρευνας  που θα σας μείνει αξέχαστη και σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρων να ασχοληθείτε με το αυτό το χόμπι .


Ξεκινώντας με την ενοικίαση ενός ανιχνευτή  σας δίνετε η δυνατότητα να δοκιμάσετε διάφορους τύπους ανιχνευτών  με πολύ χαμηλό κόστος  ώστε να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρία  για το ποιος ταιριάζει καλύτερα στις έρευνες που επιθυμείτε να κάνετε 

Η εταιρεία μας δεν είναι αντίθετη στην  πολιτική της πώλησης   και σε καμιά περίπτωση  δεν θέλουμε να θίξουμε καμιά εταιρεία η επιχείρηση που προωθεί την πώληση . 


Εμείς  παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας  και την εναλλακτική λύση της ενοικίασης με πολύ χαμηλό κόστος  σε όλους τους τύπους των ανιχνευτών   ώστε να μην χρειάζεται κάποιος να δαπανήσει μεγάλα ποσά  για μια  μονωμένη  έρευνα   η για ένα ξεκίνημα στο χόμπι τις έρευνας .

 
Παράλληλα διαθέτουμε και ειδικευόμενο προσωπικό που είναι διαθέσιμο να σας εκπαιδεύσει στην σωστή χρήση του ανιχνευτή που θα επιλέξετε για ενοικίαση η για αγορά.

 
Η ενοικίαση  σας προφυλάσσει από μια άσκοποι και βιαστική αγορά , πριν δαπανήσετε χρήματα για αγορά  δοκιμάστε ποιος τύπος σας ταιριάζει και ποιος ανιχνευτής είναι αξιόπιστος  .




Ανιχνευτές μετάλου

Gold-Detector- V.Alexopoulos
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail connecta.it@gmail.com


Εγγύηση επιστροφή χρημάτων

Εγγύηση επιστροφή χρημάτων


Εγγύηση επιστροφή χρημάτων
Η εταιρία μας διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα πλέον εξελιγμένα μοντέλα ανιχνευτών χρυσού και μετάλλων προς ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ  & ΠΩΛΗΣΗ    που με αυστηρά κριτήρια έχει επιλέξει και προωθεί. Μοντέλα ξηράς, υποβρύχια, ερασιτεχνικά, επαγγελματικά.

Σε όλους τους ανιχνευτές που είναι διαθέσιμοι για ενοικίαση η για πώληση είναι πλήρη αναβαθμισμένοι  για μεγαλύτερη απόδοση βάθους και διαχωρισμό ευγενών μετάλλων .
Η αξιοπιστία των ανιχνευτών που έχουμε επιλέξει για να ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΣΜΕ   μας δίνει την δυνατότητα να εγγυούμαστε ακόμα και την επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την απόδοση των ανιχνευτών που θα ενοικιάσεται .

Την εμπιστοσύνη σας εμείς την κερδίζουμε με πράξεις


Εμείς μπορούμε και δίνουμε γραπτή εγγύηση επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ανιχνευτή που θα  ενοικιάσεται .

Με μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο θα ανακαλύψατε ότι είμαστε οι μοναδικοί  που δίνουμε γραπτή εγγύηση απόδοσης σε όλους τους ανιχνευτές που διαθέτουμε για ενοικίαση   με επιστροφή χρημάτων .

 Ανιχνευτές μετάλου

Gold-Detector- V.Alexopoulos
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail connecta.it@gmail.com




Απόσυρση του παλιού σας ανιχνευτή

Απόσυρση του παλιού σας ανιχνευτή

Κάνετε απόσυρση τον παλιός ανιχνευτή σε εμάς και κερδίστε άμεσα μετρητά ανεξάρτητος μάρκας η τύπου, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς

Ανιχνευτές μετάλλου
Αποστάσεων
Γεωφυσικοί
Παλμικοί
Ραβδοσκόπους
Εκκρεμές   
Φέρτε  σε εμάς τον παλιό σας ανιχνευτή και σας δίνουμε άμεσα μετρητά η ακόμα μπορείτε να τον ανταλλάξετε τον  με έναν νέο καινούργιο ανιχνευτή νέας τεχνολογίας.  

Gold-Detector
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail / connecta.it@gmail.com 

ΒΕΡΓΕΣ Γ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ

Ειδικές κατασκευές
Ανακοίνωση
Προσοχή  στις απομιμήσεις

Κάποιοι ανταγωνιστές έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν τις βέργες ( Γ ) μας, με φτηνές και πρόχειρες  μαζικές κατασκευές  με υλικά χαμηλής αγωγιμότητας  .
Οι  χειροποίητες βέργες  (Γ ) που  κατασκευάζουμε εμείς έχουν εγγύηση εφόρου ζωής, και δίνουμε επιπλέων  εγγύηση επιστροφής χρημάτων στους πελάτες μας στην περίπτωση που δεν μείνουν ευχαριστημένοι από την απόδοση τους .

Η εταιρεία μας κατασκευάζει  εξολοκλήρου μέσα ραβδοσκοπίας & εκκρεμές από μια μεγάλη ποικιλία ευγενών μετάλλων για μεγαλύτερη  ευαισθησία και εντοπισμό επιθυμητού  στόχου των ευγενών μετάλλων  .
η τεχνογνωσία μας στην κατασκευή των ραβδοσκοπικών μέσων έχει στηριχτεί στην αρχαία Ελλάδα & Αίγυπτο χρησιμοποιώντας  υλικά υψηλού μαγνητισμού .  
Κατασκευή βέργες ραβδοσκοπίας τύπου (  Γ )


Βέργες  ραβδοσκοπίας  ( Γ ) ορείχαλκου επίχρυσες 

Κατασκευασμένες από μέταλλο ορείχαλκου με επικάλυψη δυο ευγενών μετάλλων μαζί με  ένα ειδικό χρυσό επίστρωμα το οποίο δεν προσβάλλεται από οξείδωση εξαιτίας του PH του ανθρώπινου δέρματος και παράλληλα δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσουν ακόμα και από αρχάριους στη ραβδοσκοπία .
Η βέργες Γ έχουν 45 εκ. μήκος περίπου, με την  ειδική επεξεργασία  κατασκευής  έχουμε  υψηλή αγωγιμότητας και ευαισθησίας στα ευγενές  μέταλλα  από μεγάλη απόσταση και  βάθος .
Ο συνδυασμός των μετάλλων μαζί με την ειδική επεξεργασία κατασκευής εγγυούνται την σίγουρη εύρεση των  επιθυμητών στόχων ακόμα και στα ποιο δύσκολα εδάφη και πετρώματα  .     
Η κάθε βέργα έχει ένα βάρος για ζύγισμα στην άκρη της, για σταθερή λειτουργία . Όταν χρησιμοποιούνται στη φύση, κλειδώνουν προς τη κατεύθυνση του στόχου. Διαδοχικές μετρήσεις μπορούν να παρθούν για επικέντρωση και εξακρίβωση βάθους του στόχου.
Μπορεί να προστεθεί και ένας ενισχυτής σημάτων που σκοπός του είναι να ενισχύει τις βέργες  .Ο φορητό ενισχυτή με κλιπ για τη ζώνη του χειριστή  ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρία 9 βολτ.  συνδέεται με τις βέργες ραβδοσκοπίας με ένα καλώδιο «Υ». δίνοντας ηχητικό μήνυμα στον χρήστη  όταν κλειδώνει στον στόχο , το ηλεκτρικό πεδίο του ενισχυτή διαρρέει τις βέργες ραβδοσκοπίας και ενισχύει τα σήματα που διαφορετικά θα χάνονταν από το χειριστή.
Βέργες  ραβδοσκοπίας ( Γ ) ορείχαλκου ανοξείδωτες

Κατασκευασμένες από μέταλλο ορείχαλκου με επικάλυψη ενός  ευγενές  μετάλλου μαζί με  ένα ειδικό ανοξείδωτο  επίστρωμα το οποίο δεν προσβάλλεται από οξείδωση εξαιτίας του PH του ανθρώπινου δέρματος και παράλληλα δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσουν ακόμα και από αρχάριους στη ραβδοσκοπία .
Η βέργες Γ έχουν 45 εκ. μήκος περίπου, με την  ειδική επεξεργασία  κατασκευής  έχουμε  υψηλή αγωγιμότητας και ευαισθησίας σε όλα τα ευγενές    μέταλλα  από μεγάλη απόσταση και  βάθος .
Ο συνδυασμός των μετάλλων μαζί με την ειδική επεξεργασία κατασκευής εγγυούνται την σίγουρη εύρεση των  επιθυμητών στόχων ακόμα και στα ποιο δύσκολα εδάφη και πετρώματα  .     
Η κάθε βέργα έχει ένα βάρος για ζύγισμα στην άκρη της, για σταθερή λειτουργία . Όταν χρησιμοποιούνται στη φύση, κλειδώνουν προς τη κατεύθυνση του στόχου. Διαδοχικές μετρήσεις μπορούν να παρθούν για επικέντρωση και εξακρίβωση βάθους του στόχου.
Μπορεί να προστεθεί και ένας ενισχυτής σημάτων που σκοπός του  είναι να ενισχύει τις βέργες  .Ο φορητό ενισχυτή με κλιπ για τη ζώνη του χειριστή  ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρία 9 βολτ.  συνδέεται με τις βέργες ραβδοσκοπίας με ένα καλώδιο «Υ». δίνοντας ηχητικό μήνυμα στον χρήστη  όταν κλειδώνει στον στόχο , το ηλεκτρικό πεδίο του ενισχυτή διαρρέει τις βέργες ραβδοσκοπίας και ενισχύει τα σήματα που διαφορετικά θα χάνονταν από το χειριστή.

Βέργες  ραβδοσκοπίας  ( Γ ) χαλκού επίχρυσες 

Κατασκευασμένες από μέταλλου χαλκού  με επικάλυψη δυο ευγενών μετάλλων μαζί με  ένα ειδικό χρυσό επίστρωμα το οποίο δεν προσβάλλεται από οξείδωση εξαιτίας του PH του ανθρώπινου δέρματος και παράλληλα δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσουν ακόμα και από αρχάριους στη ραβδοσκοπία .
Η βέργες Γ έχουν 45 εκ. μήκος περίπου, με την  ειδική επεξεργασία  κατασκευής  έχουμε  υψηλή αγωγιμότητας και ευαισθησίας στα ευγενές  μέταλλα  από μεγάλη απόσταση και  βάθος .
Ο συνδυασμός των μετάλλων μαζί με την ειδική επεξεργασία κατασκευής εγγυούνται την σίγουρη εύρεση των  επιθυμητών στόχων ακόμα και στα ποιο δύσκολα εδάφη και πετρώματα  .     
Η κάθε βέργα έχει ένα βάρος για ζύγισμα στην άκρη της, για σταθερή λειτουργία . Όταν χρησιμοποιούνται στη φύση, κλειδώνουν προς τη κατεύθυνση του στόχου. Διαδοχικές μετρήσεις μπορούν να παρθούν για επικέντρωση και εξακρίβωση βάθους του στόχου.
Μπορεί να προστεθεί και ένας ενισχυτής σημάτων που σκοπός του είναι να ενισχύει τις βέργες  .Ο φορητό ενισχυτή με κλιπ για τη ζώνη του χειριστή  ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρία 9 βολτ.  συνδέεται με τις βέργες ραβδοσκοπίας με ένα καλώδιο «Υ». δίνοντας ηχητικό μήνυμα στον χρήστη  όταν κλειδώνει στον στόχο , το ηλεκτρικό πεδίο του ενισχυτή διαρρέει τις βέργες ραβδοσκοπίας και ενισχύει τα σήματα που διαφορετικά θα χάνονταν από το χειριστή.

Βέργες  ραβδοσκοπίας ( Γ )  χαλκού ανοξείδωτες

Κατασκευασμένες από μέταλλο χαλκού με επικάλυψη ενός  ευγενές  μετάλλου μαζί με  ένα ειδικό ανοξείδωτο  επίστρωμα το οποίο δεν προσβάλλεται από οξείδωση εξαιτίας του PH του ανθρώπινου δέρματος και παράλληλα δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσουν ακόμα και από αρχάριους στη ραβδοσκοπία .
Η βέργες Γ έχουν 45 εκ. μήκος περίπου, με την  ειδική επεξεργασία  κατασκευής  έχουμε  υψηλή αγωγιμότητας και ευαισθησίας σε όλα τα ευγενές    μέταλλα  από μεγάλη απόσταση και  βάθος .
Ο συνδυασμός των μετάλλων μαζί με την ειδική επεξεργασία κατασκευής εγγυούνται την σίγουρη εύρεση των  επιθυμητών στόχων ακόμα και στα ποιο δύσκολα εδάφη και πετρώματα  .     
Η κάθε βέργα έχει ένα βάρος για ζύγισμα στην άκρη της, για σταθερή λειτουργία . Όταν χρησιμοποιούνται στη φύση, κλειδώνουν προς τη κατεύθυνση του στόχου. Διαδοχικές μετρήσεις μπορούν να παρθούν για επικέντρωση και εξακρίβωση βάθους του στόχου.
Μπορεί να προστεθεί και ένας ενισχυτής σημάτων που σκοπός του  είναι να ενισχύει τις βέργες  .Ο φορητό ενισχυτή με κλιπ για τη ζώνη του χειριστή  ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρία 9 βολτ.  συνδέεται με τις βέργες ραβδοσκοπίας με ένα καλώδιο «Υ». δίνοντας ηχητικό μήνυμα στον χρήστη  όταν κλειδώνει στον στόχο , το ηλεκτρικό πεδίο του ενισχυτή διαρρέει τις βέργες ραβδοσκοπίας και ενισχύει τα σήματα που διαφορετικά θα χάνονταν από το χειριστή.

Βέργες ραβδοσκοπίας  (Γ ) ορείχαλκου

Κατασκευασμένες από μέταλλο ορείχαλκου .Η βέργες Γ έχουν 45 εκ. μήκος περίπου, με την  ειδική επεξεργασία  κατασκευής  έχουμε  υψηλή αγωγιμότητας και ευαισθησίας σε όλα τα   μέταλλα  από μεγάλη απόσταση και  βάθος .
Η ειδική επεξεργασία κατασκευής εγγυάται  την σίγουρη εύρεση των  επιθυμητών στόχων ακόμα και στα ποιο δύσκολα εδάφη και πετρώματα  .     
Η κάθε βέργα έχει ένα βάρος για ζύγισμα στην άκρη της, για σταθερή λειτουργία . Όταν χρησιμοποιούνται στη φύση, κλειδώνουν προς τη κατεύθυνση του στόχου. Διαδοχικές μετρήσεις μπορούν να παρθούν για επικέντρωση και εξακρίβωση βάθους του στόχου.
Μπορεί να προστεθεί και ένας ενισχυτής σημάτων που σκοπός του είναι να ενισχύει τις βέργες  .Ο φορητό ενισχυτή με κλιπ για τη ζώνη του χειριστή  ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρία 9 βολτ.  συνδέεται με τις βέργες ραβδοσκοπίας με ένα καλώδιο «Υ». δίνοντας ηχητικό μήνυμα στον χρήστη  όταν κλειδώνει στον στόχο , το ηλεκτρικό πεδίο του ενισχυτή διαρρέει τις βέργες ραβδοσκοπίας και ενισχύει τα σήματα που διαφορετικά θα χάνονταν από το χειριστή.

Βέργες ραβδοσκοπίας  ( Γ ) χαλκού

Κατασκευασμένες από μέταλλο χαλκού  .Η βέργες Γ έχουν 45 εκ. μήκος περίπου, με την  ειδική επεξεργασία  κατασκευής  έχουμε  υψηλή αγωγιμότητας και ευαισθησίας σε όλα τα   μέταλλα  από μεγάλη απόσταση και  βάθος .
Η ειδική επεξεργασία κατασκευής εγγυάται  την σίγουρη εύρεση των  επιθυμητών στόχων ακόμα και στα ποιο δύσκολα εδάφη και πετρώματα  .     
Η κάθε βέργα έχει ένα βάρος για ζύγισμα στην άκρη της, για σταθερή λειτουργία . Όταν χρησιμοποιούνται στη φύση, κλειδώνουν προς τη κατεύθυνση του στόχου. Διαδοχικές μετρήσεις μπορούν να παρθούν για επικέντρωση και εξακρίβωση βάθους του στόχου.
Μπορεί να προστεθεί και ένας ενισχυτής σημάτων που σκοπός του είναι να ενισχύει τις βέργες  .Ο φορητό ενισχυτή με κλιπ για τη ζώνη του χειριστή  ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρία 9 βολτ.  συνδέεται με τις βέργες ραβδοσκοπίας με ένα καλώδιο «Υ». δίνοντας ηχητικό μήνυμα στον χρήστη  όταν κλειδώνει στον στόχο , το ηλεκτρικό πεδίο του ενισχυτή διαρρέει τις βέργες ραβδοσκοπίας και ενισχύει τα σήματα που διαφορετικά θα χάνονταν από το χειριστή.

( Με τον ενισχυτή όλοι οι χειριστές έχουν δυνατότητα επιτυχίας, καθώς το σύστημα δεν είναι πλέον βασισμένο στην ικανότητα για ραβδοσκοπία).


Ενισχυτής σημάτων  9 βολτ  για βέργες ραβδοσκοπίας  ( Γ )  

Ενισχυτής δέκτη –Σκοπός του είναι να ενισχύει τις βέργες Γ. Περιέχει μία μπαταρία 9βολτ για παροχή ρεύματος. ( Με τον ενισχυτή όλοι οι χειριστές έχουν δυνατότητα επιτυχίας, καθώς το σύστημα δεν είναι πλέον βασισμένο στην ικανότητα για ραβδοσκοπία).
Ο φορητό ενισχυτή με κλιπ για τη ζώνη του χειριστή, ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρία
9 η 6 βολτ. Ο ενισχυτής συνδέεται με τις βέργες ραβδοσκοπίας με ένα καλώδιο «Υ». Με τον ενισχυτή δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερη ικανότητα για ραβδοσκοπία, για λειτουργία και επιτυχή εντοπισμό με τις βέργες Γ. Το ηλεκτρικό πεδίο του ενισχυτή διαρρέει τις βέργες ραβδοσκοπίας και ενισχύει τα σήματα που διαφορετικά θα χάνονταν από το χειριστή.
Σκοπός τους είναι να φανερώνουν στον χειριστή ότι έχει «κόψει» την γραμμή εκπομπής του θαμμένου στόχου.
Ο σχεδιασμών και η κατασκευή των συγκεκριμένων οργάνων  ραβδοσκοπίας  έχει γίνει για την ανίχνευση ευγενών μετάλλων για το Ελληνικό έδαφος  .
Στο κατάστημα μας θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ραβδοσκοπικών μέσων στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς  .
Η κατηγορία των επαγγελματικών   ραβδοσκοπικών οργάνων  κατασκευάζονται χειροποίητα ένα προς ένα με απόλυτο σεβασμό στην ποιότητα  , η υψηλή ποιότητα των υλικών μαζί με την τεχνογνωσία κατασκευής εγγυούνται εφόρου ζωής της σωστή λειτουργία των οργάνων.

•    Χειροποίητες επαγγελματικές βέργες( Γ) ραβδοσκοπίας

1.    Βέργες ραβδοσκοπίας  ( Γ ) χαλκού + επιπλέων επίστρωση χαλκού 
2.    Βέργες ραβδοσκοπίας  (Γ ) ορείχαλκου + επιπλέων επίστρωση ορείχαλκου 
3.    Βέργες  ραβδοσκοπίας ( Γ ) ορείχαλκου ανοξείδωτες
4.    Βέργες  ραβδοσκοπίας  ( Γ ) ορείχαλκου επίχρυσες +  επιπλέων περιεκτικότητα χρυσού 
5.    Βέργες  ραβδοσκοπίας  ( Γ ) χαλκού επίχρυσες + επιπλέων περιεκτικότητα χρυσού 
6.    Ενισχυτής σημάτων  9 v ( επαγγελματικών βεργών )  

•    Χειροποίητες επαγγελματικές βέργες( Γ )  ραβδοσκοπίας ( MINI )

1.    Βέργες ραβδοσκοπίας  ( Γ ) χαλκού + επιπλέων επίστρωση χαλκού
2.    Βέργες ραβδοσκοπίας  (Γ ) ορείχαλκου + επιπλέων επίστρωση ορείχαλκου 

•    Χειροποίητες επαγγελματικές βέργες( Γ )  ραβδοσκοπίας ( MINI / TWIN )

1.    Βέργες ραβδοσκοπίας  ( Γ ) χαλκού + επιπλέων επίστρωση χαλκού (σετ  4 Βέργες )

•     Απλές  βέργες Γ

1.    Βέργες  ραβδοσκοπίας  ( Γ ) ορείχαλκου επίχρυσες 
2.    Βέργες  ραβδοσκοπίας ( Γ ) ορείχαλκου ανοξείδωτες 
3.    Βέργες  ραβδοσκοπίας  ( Γ ) χαλκού επίχρυσες 
4.    Βέργες  ραβδοσκοπίας ( Γ )  χαλκού ανοξείδωτες 
5.    Βέργες ραβδοσκοπίας  (Γ ) ορείχαλκου  
6.    Βέργες ραβδοσκοπίας  ( Γ ) χαλκού 
7.    Ενισχυτής σημάτων  6v ( για απλές/  βέργες  )   
•    Επιπλέων υπηρεσίες κατασκευής
1.    Αναλαμβάνουμε Κατασκευή βεργών με μεγάλη περιεκτικότητα  σε χρυσό
2.    Αναλαβαίνουμε οπουδήποτε σχεδιασμό βεργών και σύνθεση μετάλλων.
 Τεχνικά χαρακτηριστικά

•    Απόσταση έρευνας έως 1 χιλιόμετρο .
•    Θάλαμος δειγμάτων και στις δυο λαβες .
•    Έρευνα και εντοπισμό  με σταύρωμα & ταλάντωση στον επιθυμητό στόχο.
•    Εσωτερικός  ειδικός θάλαμος μόνιμης  λίπανσης ,στην λαβή με την κεραία .
•    Κατασκευή μόνο από   ευγενή μέταλλα( χρυσό , ασήμι , ορείχαλκο , χαλκό)  , για καλύτερη αγωγιμότητα ,  σίγουρο εντοπισμό επιθυμητού  στόχου.
•    Ζυγισμένο βάρος.
•    Ανατομικές  λαβες .
•    Κεραίες ειδικών εντοπισμών  ( με σπιράλ  η ίσιες )
•    Δωρεάν σετ μαρτύρων ( χαλκό, ορείχαλκο , αλουμίνιο , σίδηρο )
•    Ειδικό βιβλίο ραβδοσκοπίας ( τα πρώτα βήματα για αρχάριους , του ερευνητή ραβδοσκοπίας Βλάχου Αντώνη ).
•    Δωρεάν  μαθήματα ραβδοσκοπίας και σε φυσικό περιβόλων .
•    Εγγύηση: εφόρου Ζώης .    
•    Εγγύηση : επιστροφή χρημάτων, στην περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την απόδοση τους .

  • Χειροποίητα επαγγελματικά ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΙΤΑΝ  

•    Εκκρεμές  ΤΙΤΑΝ επίχρυσο  ορείχαλκο  
•    Εκκρεμές  ΤΙΤΑΝ ανοξείδωτο ορείχαλκο 
•    Εκκρεμές  ΤΙΤΑΝ  επίχρυσο  χαλκό   
•    Εκκρεμές ΤΙΤΑΝ  ανοξείδοτο χαλκό   
•    Εκκρεμές  ΤΙΤΑΝ  χαλκό    



 
Ανιχνευτές μετάλου

Gold-Detector- V.Alexopoulos
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail connecta.it@gmail.com