Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Συμβουλές αγοράς ραβδοσκοπικών οργάνων



Ανακοίνωση

Προσοχή  στις απομιμήσεις

Συμβουλές αγοράς ραβδοσκοπικών οργάνων 

Κάποιοι δήθεν επαγγελματίες   ανταγωνιστές έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν τις βέργες ( Γ ) μας, με φτηνές και πρόχειρες  μαζικές κατασκευές  με υλικά χαμάλης αγωγιμότητας  .
Φτάνοντας  στο σημείο  να αναφέρουν ότι  τα πρόχειρα και κακό φτιαγμένα  ραβδοσκοπικά όργανα τους  (Βέργες  Γ  ) που κατασκευάζουν έχουν και ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά   όπως την δυνατότητα της  λίπανση των λαβών στην ένωση με τις κεραίες,  παραπλανώντας τους πιθανούς  αγοραστές ότι αυτό είναι κάτι το σημαντικό . Επίσης αναφέρουν ότι είναι χρυσές , κάτι που δεν είναι αλήθεια μια που χρησιμοποιούν  απλή βαφή  σε χρώμα χρυσό κλπ .
Οι  χειροποίητες βέργες ( Γ)  που  κατασκευάζουμε εμείς είναι μοναδικές  γιατί η λίπανση είναι μόνιμη  με ειδικό θάλαμο στο εσωτερικό της λαβής   αυτόματης λίπανσης χωρίς να χρειάζεται ο χειριστείς  κάθε λίγο  και λιγάκι να λαδώνει το ραβδοσκοπικό όργανο για να λειτουργήσει σωστά.
Επιπλέων τα κατάλληλα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των ραβδοσκοπικών οργάνων  δίνουν την εφόρου ζωής εγγύηση για την σωστή λειτουργία τους   ακόμα και στις ποιο δύσκολες καιρικές συνθήκες .
Τα ειδικά εσωτερικά φίλτρα μετάλλων που έχουν επιλεχτεί για να κατασκευαστούν τα όργανα εγγυούνται την  εύρεση πραγματικών στόχων αποκλείοντας όλες τις παρεμβολές από ψεύτικους στόχους , που συμβαίνει στα πρόχειρα κατασκευασμένα ραβδοσκοπικά όργανα.     
Οι επιχρυσώσεις που χρησιμοποιούμε είναι από πραγματικό χρυσό , και γίνεται συνδυασμός με τα υπόλοιπα ευγενής μέταλλα για να έχουμε την κατάλληλη αγωγιμότητα στον εντοπισμό των πραγματικών στόχων .  
Οι πρόχειρες και φτηνές κατασκευές που μερικοί δήθεν γνώστες της ραβδοσκοπίας  και επαγγελματίες προσπαθούν να προωθήσουν ξεγελώντας τους αγοραστές στο να τους αποσπάσουν χρήματα με υποτιθέμενα όργανα, έχουν αποτέλεσμα να μην δίνουν την ευκαιρία σε αυτούς που πραγματικά θέλουν να μάθουν την τέχνη . Με απώτερο σκοπό να τους απογοητεύσουν και να  τους στρέψουν το ενδιαφέρων τους στα τεχνολογικά προϊόντα αποκομίζοντας  πολύ περισσότερα χρήματα και κέρδος.   
 Εμείς  Δίνουμε  εγγύηση εφόρου ζωής σε όλα τα ραβδοσκοπικά όργανα , και επιπλέων  εγγύηση επιστροφής χρημάτων στους πελάτες μας στην περίπτωση που δεν μείνουν ευχαριστημένοι από την απόδοση τους .


 Gold Detector -ALEXOPOULOS 
www.gold-detector.gr
ΤΗΛ 215 5405045