Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τι είναι η ραδιαισθησία

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ


Εν συντομία μπορούμε να πούμε ότι είναι η ευαισθησία της άψυχης ύλης και των ζωντανών οργανισμών στην ακτινοβολία.
Από έρευνες διάσημων προσώπων στον τομέα της ραδιαισθησίας προκύπτει ότι:

H κάθε έμψυχη και άψυχη ύλη εκπέμπει ενός συγκεκριμένου είδους κύματα με διαφορετικό μήκος και συχνότητα

 O άνθρωπος είναι προικισμένος με την ικανότητα πρόσληψης αυτών των κυμάτων και αυτό φαίνεται μεταξύ άλλων στις κινήσεις του εκκρεμούς.

Αυτό το μέσο δεν έχει καμία ανεξάρτητη ικανότητα και δεν λειτουργεί χωρίς τη συμμετοχή του ανθρώπου του ικανού να το ενεργοποιήσει. Μόνο μαζί με τον άνθρωπο μπορεί να προσφέρει τα πλεονεκτήματά του.

Η ραδιαισθησία προέρχεται από την λατινική λέξη «radius» - ακτίνα και από την ελληνική «aisthesis» - αίσθηση, αντίληψη.

Έτσι λοιπόν ο κάθε ραβδοσκόπος εκμεταλλεύεται την ειδική θεωρητική γνώση μαζί με τις προσωπικές του ικανότητες, την ευαισθησία και την αντίληψη των καταστάσεων.
Τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τη χρήση του εκκρεμούς η των βεργών  είναι πολλά. Μάλλον δεν υπάρχει τομέας στη ζωή όπου η ραδιαισθησία δεν θα απεδείκνυε τη χρησιμότητά της.

Ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί με τη ραδιαισθησία. Ο καθένας μπορεί να ελέγξει την δική του ραδιαισθητική ευαισθησία. Χάρη στην πρακτική και την επιθυμία διείσδυσης στους νόμους που διέπουν αυτόν τον υπέροχο τομέα, έρχονται θαυμαστά αποτελέσματα.

Ας μη ξεχνάμε ότι ένας ραβδοσκόπος που σέβεται τον εαυτό του «θα έπρεπε να κατέχει μεγάλη δόση αντικειμενικότητας, λογικής, άνευ όρων τιμιότητα, επιμονή και μαεστρία».

Η επιρροή της «ακτινοβολίας της Γης» στους ανθρώπινους οργανισμούς εξακολουθεί να είναι ένα θέμα ελάχιστα γνωστό, παρόλο που το ενδιαφέρον της κοινωνίας για τη ραδιαισθησία αυξάνεται συνεχώς.
Όλο και συχνότερα παρατηρούνται δυνατότητες εφαρμογής της ραδιαισθησίας στην τεχνολογία, ειδικά εκεί όπου δεν γίνεται χρήση τεχνικού εξοπλισμού λόγω της έλλειψής του ή του μεγάλου κόστους.

Η ραδιαισθησία δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής απλών, ανώδυνων τρόπων διάγνωσης και πρόληψης ασθενειών και διάφορων ερευνών και εντοπισμό κοιτασμάτων ορυκτών, στερεών, υγρών και αέριων καυσίμων, πηγαδιών, υπόγειων φλεβών νερού, αγνοουμένων ατόμων αλλά και κρυμμένων αντικειμένων κ.τλ.

Ανιχνευτές μετάλου

Gold-Detector- V.Alexopoulos
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail connecta.it@gmail.com