Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Έρευνα με ανιχνευτή χρυσου δισκο

Έρευνα με ανιχνευτή-δίσκο


Έρευνα με ανιχνευτή-δίσκο


Περάστε την κεφαλή του ανιχνευτή από άκρη σε άκρη με σταθερή χαλαρή κίνηση , σε κάθε βήμα σας .Διατηρήστε την κεφαλή του ανιχνευτή παράλληλα και όσο το δυνατό ποιο κοντά στο έδαφος  σε  κάθε ημικύκλιο που << σκουπίζεται >> .
Ερευνήστε το επιλεγμένο σημείο προσεκτικά προχωρώντας μπροστά μόνο κατά το μέγεθος του δίσκου σε κάθε << σκούπισμα >> . Βήμα επάνω –κάτω στην περιοχή σε  παράλληλες γραμμές , ώστε να υπερκαλύπτει αρκετά η κάθε γραμμή που καλύψατε την προηγούμενη της .
Όταν ο ανιχνευτής βγάζει σήμα , ελέγξετε με επαναλαμβανόμενες οριζόντιε και κάθετες σαρώσεις ότι το σήμα είναι σταθερό  από όλες τις μεριές .Δεν είναι  όλοι οι ήχοι που βγάζει ο ανιχνευτής στόχοι .
Τα σήματα θα πρέπει να επαναλαμβάνετε καθώς σκουπίζουμε από διαφορετικές κατευθύνσεις .ώστε να βρούμε το ακριβές σημείο του στόχου  για να ξεκινήσουμε την ανασκαφή στο ακριβές σημείο .
Ανασκαφή
Ανασκάψτε μια κοφτή τρύπα κόβοντας γύρο από τη θέση του σήματος με ένα μυτερό σκαφτικό εργαλείο προσεκτικά και με μαλακές κινήσεις  , και απομακρύνετε το στρώμα εδάφους που μπορεί να περιέχει το μεταλλικό αντικείμενο .Περάστε ξανά τον ανιχνευτή  στην περιοχή για να επιβεβαιώσετε  εάν το μεταλλικό αντικείμενο είναι ακόμα στην τρύπα η στο στρώμα εδάφους που απομακρύνατε .Ανασκάψτε λίγο περισσότερο και ερευνήστε το χώμα έως ότου βρείτε αυτό που αναζητάτε .Γεμίστε την τρύπα πριν προχωρήσετε μπροστά .
Η χρήση ακουστικών αυξάνει τη ζωή των μπαταριών , και διευκολύνει να ακούμε τα βαθειά σήματα .
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
•    Η έρευνα με ανιχνευτή μετάλλου είναι μια δραστηριότητα ,η οποία όπως και οι άλλες απαιτεί κάποιες αρχές .Αυτές οι απλές συστάσεις θα σας επιτρέπουν να την απολαύετε πλήρως ενώ σέβεστε τη νομοθεσία , το περιβάλλον και τους άλλους ανθρώπους .
•    Αναζητήστε και συμμορφωθείτε με τη νομοθεσία της χώρας σας πριν ερευνήσετε .
•    πάντα να ζητάτε άδεια των κατόχων της περιοχής πριν ερευνήσετε
•    Προσέχετε το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ερευνάτε
•    Μην ξεχνάτε να γεμίζετε όλες τις τρύπες που σκάβετε
•    Αποφύγετε την έρευνα σε περιοχές όπου έγιναν μάχες στους πολέμους
•    Αναφέρετε οπουδήποτε ύποπτο αντικείμενο βρείτε στις αρχές .


Ανιχνευτές μετάλου

Gold-Detector- V.Alexopoulos
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail connecta.it@gmail.com