Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πώς λειτουργεί το εκκρεμές

Πώς λειτουργεί το εκκρεμές


Πώς λειτουργεί  το εκκρεμές

βασίζεται στην ικανότητα του χειριστή για ανίχνευση μόνο χρυσού-αργύρου. Δεν απαιτεί μπαταρία για να λειτουργεί. Το εκκρεμές  είναι η επιλογή πολλών θησαυροκυνηγών καθώς το μέγεθος είναι τέτοιο που μπορεί να τοποθετηθεί στο πουκάμισο ή στην τσέπη, εάν επιθυμούμε του μπουφάν. Υπάρχουν πολλά σημεία όπου η δυνατότητα έρευνας είναι δύσκολη ή ανύπαρκτη.

το εκκρεμές  είναι ειδικά σχεδιασμένος για τέτοιες περιπτώσεις. Η λειτουργία του εκκρεμές  είναι απλή.

Το εκκρεμές  κινείται εμπρός και πίσω (κίνηση εκκρεμούς) προς την κατεύθυνση της έλξης. 

Συμπληρωματικές μετρήσεις μπορούν να παρθούν με την μέθοδο του τριγωνισμού για να βρεθεί το κέντρο του στόχου η απλά μπορείτε να ακολουθήσετε την κατεύθυνση που δίνει την περιοχή. Όταν βρεθείτε επάνω από το σωστό σημείο το εκκρεμές  θα λειτουργεί κυκλικά. 
Η απόσταση του εκκρεμές  είναι μικρότερη από τα άλλα μηχανήματα αλλά επαρκής εάν γνωρίζετε τη γενικότερη περιοχή ώστε να βρεθείτε στο επίκεντρο.

Manual- Οδηγίες χρήσης
Eίναι χρήσιμο στον εντοπισμό κοιτασμάτων ορυκτών στερεών, υγρών και αέριων καυσίμων όπως ο σίδηρος, μόλυβδος, υδράργυρος, ασήμι, χρυσός, πετρέλαιο, μεθάνιο, κ.ά.

•    βοηθά στις αρχαιολογικές ανακαλύψεις

•    μπορεί να διερευνήσει την επίδραση της κοσμικής ακτινοβολίας και των υπόγειων φλεβών νερού και τις επιπτώσεις τους στους ζωντανούς οργανισμούς.

•    επιτρέπει την τοποθέτηση των υπόγειων ηλεκτρικών καλωδίων, υδραυλικών, αποχετευτικών, φυσικού αερίου, τον εντοπισμό ασυνεχειών και βλαβών.

•    βοηθά στον υπολογισμό της θέσης κατασκευής πηγαδιών με τον καθορισμό της κατεύθυνσης της ροής, του βάθους, της ποσότητας και της ποιότητας των υδάτων.

•    χρησιμοποιείται στην αναζήτηση αγνοουμένων ατόμων αλλά και κρυμμένων αντικειμένων.

•    δίνει τη δυνατότητα να μάθουμε τα χαρακτηριστικά του νου, του πνεύματος και του σώματος του ανθρώπου, τα ταλέντα και τις ικανότητές του να εκτελέσει ορισμένα επαγγέλματα, το χαρακτήρα.

•    δείχνει τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων (συμπάθειες, αντιπάθειες, αρμονίες, δυσαρμονίες, κ.λπ.).

•    μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξέταση των γευμάτων μας (ο καθένας μπορεί να μάθει εάν ένα τρόφιμο είναι ή όχι καλό γι’ αυτόν).

Το εκκρεμές πέρα από τις χρήσεις που αναφέρθηκαν προηγουμένως, βρήκε και πολύ σημαντική εφαρμογή στην ιατρική.
Ένας ειδικευμένος ραβδοσκόπος ξέρει πώς να το χρησιμοποιεί και να προσφέρει με αυτό ανεκτίμητες υπηρεσίες στις ανάγκες της υγείας.

Με το εκκρεμές μπορούμε να κάνουμε διάγνωση ασθενειών και να βοηθάμε στη διαδικασία της ανάρρωσης.
Μπορεί να αποδειχτεί με το εκκρεμές κατά πόσο τα φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν ένα άτομο, εάν είναι «φιλικά» προς αυτό ή αν επηρεάζουν αρνητικά τον οργανισμό του.
Γίνεται επίσης να το χρησιμοποιήσουμε για τον καθορισμό της δόσης και της σειράς που παίρνονται τα φάρμακα.

Αλλά πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι η εφαρμογή του εκκρεμούς σε μία τόσο σημαντική υπόθεση όπως η ζωή και η υγεία του ανθρώπου πρέπει να συμβαδίζει με την ιατρική περίθαλψη.

Η ευθύνη σε αυτό το ευαίσθητο θέμα είναι τεράστια και η εξέταση με το εκκρεμές πρέπει να διεξάγεται από ειδικευμένο και έμπειρο ραβδοσκόπο.

Είναι σαφές ότι οι εξετάσεις με το εκκρεμές στην ιατρική υποστηρίζονται από επιστημονική εμπειρία και σίγουρα δεν είναι "μαγική τέχνη".
Οι γιατροί που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του εκκρεμούς αποδεικνύουν τη μεγάλη χρησιμότητα του εργαλείου.

Αξίζει λοιπόν να δοκιμάσουμε το βοηθητικό ρόλο του εκκρεμούς, όπου η συμβατική ιατρική μερικές φορές αποτυγχάνει ή απλά είναι ανίσχυρη.

Επαναλαμβάνω: το βοηθητικό ρόλο, επειδή, όπως προαναφέρθηκε, η τυφλή εμπιστοσύνη στο εκκρεμές για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η υγεία ή συχνά ακόμη η ζωή θα ήταν μια πράξη πολύ ανεύθυνη και εγκληματική .

Ο καθένας από μας μπορεί να ελέγξει την καθημερινή κατάσταση της υγείας του, και στην περίπτωση οποιωνδήποτε "ασαφειών" πηγαίνουμε για συμβουλές στο γιατρό.
Έτσι, η καλύτερη χρήση του εκκρεμούς είναι υποβοηθητική, όταν πρόκειται για τη δύσκολη και υπεύθυνη τέχνη της θεραπείας και διατήρησης της υγείας.

Ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί με τη ραδιαισθησία. Ο καθένας μπορεί να ελέγξει την δική του ραδιαισθητική ευαισθησία. Χάρη στην πρακτική και την επιθυμία διείσδυσης στους νόμους που διέπουν αυτόν τον υπέροχο τομέα, έρχονται θαυμαστά αποτελέσματα.

Προτείνω θερμά λοιπόν την ενασχόληση με τον νέο αυτό, ίσως καθόλου γνωστό μέχρι τώρα τομέα. Προτρέπω στην δοκιμή των δυνάμεων μας με το εκκρεμές, για την δική μας εξυπηρέτηση αλλά και των συνανθρώπων μας.

Αυτό που ανέκαθεν ήταν μυστηριώδες, αυτό που δεν είχε λογική εξήγηση για τους περισσότερους ανθρώπους αποτελούσε πάντα αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.
Με το πέρασμα του χρόνου, τα ενδιαφέροντά του εμπλούτισε με γνώσεις που απέκτησε μέσα από σεμινάρια, βιβλία και άμεση επαφή με την χρήση της ραβδοσκοπίας στο μονοπάτι τις εξερεύνησης .

Οδηγίες χρήσης   ( ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΙΤΑΝ  )

Το ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΙΤΑΝ   σχεδιάστηκε για διακριτικότητα και γρήγορη αντίδραση , μπορείτε να το μεταφέρεται σε οποιαδήποτε τοποθεσία και να πάρετε τις απαραίτητες μετρήσεις χωρίς να δώσετε ένδειξη των ανεργιών σας αυτό  είναι  ένα ποιοτικά φτιαγμένο όργανον το χειρίζεστε με προσοχή  θα σας δώσει  ισόβια λειτουργία .

Για να το χρησιμοποιήσετε  κρατήστε το χέρι σας που γράφετε , μπορείτε να το κρατήσετε με πολλούς τρόπους  .Το δακτυλίδι μπορεί να κρατηθεί μεταξύ του αντίχειρα και του δέκτη  η μπορείτε να περάσετε το δάκτυλο σας από το δακτυλίδι , η ακόμα μπορείτε να περάσετε την αλυσίδα  μεταξύ του αντίχειρα και του δέκτη  ρυθμίζοντας  το μήκος της αλυσίδας ανάλογα με την προσωπική σας προτίμηση. Δοκιμάστε όλους τους τρόπους και επιλέξτε αυτόν με τα καλύτερα αποτελέσματα .

Μπορείτε να χειριστείτε  το ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ ενώ στέκεστε  η κάθεστε , μην επιτρέψετε  το δεξί χέρι και το αριστερό να ακουμπήσουν  ενώ χρησιμοποιείτε το όργανο ,ούτε να τοποθετήσετε το χέρι με το οποίο κρατάτε  εμπρός από κάποιο αντικείμενο .
Αφήστε κάποιο χρόνο για να προθερμανθεί το όργανο , εν τούτης το ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΙΤΑΝ   μπορεί να λάβει έλξη άμεσα χωρίς περίοδο προθερμάνσεως .

Χαλαρώστε και αφήστε το όργανο να κάνει την εργασία , μην είστε σφικτός και μην προσπαθήσετε  εσείς να το κάνετε να δουλέψει  αντιθέτως αφήσετε να δουλέψει μόνο του .
Θα παρατηρήσετε ότι το όργανο αρχίζει να κουνιέται  εμπρός – πίσω προς την κατεύθυνση ενός στόχου , θα τραβήξει  περισσότερο προς το αντικείμενο από ότι θα κινείτε  στην αντίθετη κατεύθυνση .

Οι κινήσεις  δεν θα είναι μεγάλης κλίμακας – μόνο ένα ποσοστό τις ίντσας σε κάποιες περιπτώσεις  , αλλά αυτό το ποσοστό μπορεί να ενδύκνει ένα μεγάλο θησαυρό η ένα μικρό , η ένα πολύτιμο κοίτασμα .
Για αυτό μεγάλη προσοχή πρέπει να παρθεί ώστε να επεξηγήσετε όλες τις αντιδράσεις του οργάνου καταλλήλως.

Όταν έχετε επιβεβαίωση την κατεύθυνση προχωρήστε προς αυτή την και προσπαθήστε ξανά , μπορεί κατά αυτό τον τρόπο να ακολουθήσετε   τη κατεύθυνση της έλξεως έως ότου να είστε ακριβός επάνω από της  , η μπορεί να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο του τριγωνισμού .
Όταν είστε πάνω από το στόχο το ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ θα λειτουργήσει σε κυκλική κίνηση .

Συμβουλές

Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε το ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ σας σε καθημερινά ώστε να γίνετε αποδοτικοί στην χρήση τους  , διαλέξτε ένα μέρος για την πρακτική σας που να είστε μόνοι σας και δεν θα ενοχλήστε από θορύβους η άλλα άτομα κατά προτίμηση σε εξωτερικό χώρο ώστε να αποφύγουμε και τις παρεμβολές  από αντικείμενα που μπορούν να βρίσκονται σε έναν εσωτερικό χώρο  .

Αρχίστε την εκπαίδευση σας με χρησιμοποιώντας χρυσό η ασήμι η κάποιο άλλο μέταλλο στο πάτωμα η στο οπτικό σας πεδίο  και χρησιμοποιώντας το όργανο από διαφορετικές κατευθύνσεις  και αποστάσεις .

Το  ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ  τραβά  στο μεγαλύτερο αντικείμενο η σε αυτό που είναι μέσα στην ακτίνα , ένα παράδειγμα είναι : αν ερευνώντας για ένα δοχείο ασημένιων νομισμάτων  και υποθέσουμε ότι υπάρχει  και μια μεγαλύτερη ποσότητα σε μια  κάσα  παρούσα , τότε το ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ θα ταλαντωθεί  στην κάσα που έχει την μεγαλύτερη ποσότητα  , στην συνέχεια αν απομακρύνετε από την ακτίνα  την κάσα με την μεγαλύτερη ποσότητα τότε  το ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ θα  ταλαντωθεί  στην μικρότερη ποσότητα του βάζου .

Αν το μεγαλύτερο αντικείμενο είναι πολύ μακρύτερα από το μικρότερο αλλά και τα δυο είναι μέσα στην εμβέλεια το  ΕΚΚΡΕΜΕΣ  ΤΙΤΑΝ τότε θα ταλαντωθεί προς το κοντινότερο αντικείμενο.

Βλάβες και λάθη

Υπάρχουν ορισμένες στιγμές  διαταραχής του μαγνητικού πεδίου τις γης που επιδρούν στην λειτουργία αυτού του οργάνου .Εάν δεν λαμβάνει έλξη σε μια ύποπτη περιοχή  δοκιμάστε το σε ένα δείγμα του μετάλλου η του μεταλλεύματος για το οποίο  ερευνάτε αν  και πάλη δεν λάβετε αντίδραση αναμείνετε για λίγο αργότερα  και δοκιμάστε πάλι  , αυτές οι διαταραχές δεν είναι συχνές  αλλά απαντώνται .

Για να εξακριβώσουμε τη αξιοπιστία ενός ανακαλυφθέντος στόχου  και να αποφύγουμε τις ηλιακές πλάνες η πετρώματα τοποθετήστε  παράλληλα με τον στόχο μια ποσότητα χρυσού  αν σχηματιστεί γραμμή προς αυτήν τότε ο υποτιθέμενος στόχος ήταν αμελητέα ποσότητα  η ψήγματα .
Η χρήση των κατευθυντικών οργάνων εντοπισμού μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα πέραν από κάθε γνωστή μέθοδο έρευνας για κρυμμένους θησαυρούς και μεταλλευμάτων .

Προσωπικό μήνυμα

Αυτά τα όργανα είναι κατασκευές ακριβείας και ο σχεδιασμός τους είναι αποτέλεσμα χρόνων πειραματισμών και προσωπικών εμπειριών στην πράξη .
Κατά την προσωπική μου γνώμη κατέχετε ένα από τα καλυτέρα όργανα για εντοπισμό ευγενών μετάλλων και μεταλλευμάτων .  θα δείτε ότι είναι πλέων τα σημαντικότερα όργανα έρευνας θησαυρού.

Ανακαλύψτε στις εσωτερικές δυνάμεις και  τα αποτελέσματα  σύντομα θα είναι εκπληκτικά .

Σας ευχόμαστε καλές έρευνες