Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Συμβουλές αγοράς ανιχνευτών

Συμβουλές αγοράς ανιχνευτών

Με μια σύντομη έρευνα στο internet θα ανακαλύψετε ότι πολλοί πωλητές προσπαθούν να προωθήσουν την πώληση συγκεκριμένων  ανιχνευτών που αντιπροσωπεύουν ,κατηγορώντας  και μηδενίζοντας τις δυνατότητες όλων των άλλον  τύπων ανιχνευτών που δεν έχουν .

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι δεν κάνουν ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους  τα manual των ανιχνευτών που αντιπροσωπεύουν, ώστε ο κάθε υποψήφιος πελάτης να έχει την δυνατότητα  να συγκρίνει  τις δυνατότητες  του κάθε ανιχνευτή που επιθυμεί να προμηθευτή.

Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να αναφερθεί  είναι ότι δεν αναφέρουν πουθενά το δικαίωμα επιστροφής του ανιχνευτή και των  χρημάτων σας στην περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ανιχνευτή  .

Κάποιοι δήθεν επαγγελματίες πωλητές  φτάνουν και στο σημείο να κατηγορούν τους επαγγελματίες  που δίνουν το δικαίωμα δοκιμής επί ενοικίαση , παρουσιάζοντας ψευδές σχολιασμούς περί απαγόρευσης της  νομοθεσία κλπ ,
Η ενοικίαση κατόπιν άδεια έρευνας και δήλωσης του ανιχνευτή δεν απαγορεύεται και οι δήθεν σχολιασμοί από  επαγγελματίες που έχουν απώτερο σκοπό το εύκολο πλουτισμό και  την εκμετάλλευση  της γρήγορης πώλησης χωρίς δικαίωμα δοκιμής πέφτουν στο κενό .

Είναι πολλά τα παραδείγματα  από πωλητές που ξεγέλασαν αγοραστές  κάνοντας τους να ξοδευόσουν χιλιάδες ευρώ σε ανιχνευτές που οι δυνατότητες τους ήταν πολύ χαμηλότερες από αυτές  που ανάφεραν για να τους πείσουν να τους αγοράσουν.

Πριν από κάθε αγορά ενός οργάνου θα πρέπει να κάνουμε αντικειμενική εκτίμηση του εαυτού μας  ,για τις δυνατότητες και γνώσεις που έχουμε στο να χειριζόμαστε  τεχνολογικά προϊόντα . Και μόνο βάση των δυνατοτήτων μας να επιλέξουμε ένα όργανο ανίχνευσης, ο χειρισμός του θα πρέπει  είναι κατανοητός και εύκολος προς εμάς .

Κάθε ηλεκτρονικό όργανο ανίχνευσης έχει συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά  γραμμένα στο  ειδικό εγχειρίδιο χρήσης του κάθε οργάνου  ( manual )  από εκεί μπορούμε να αποκτήσουμε κάποιες σχετικές πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν στην σωστή και αντικειμενική αγορά του κατάλληλου οργάνου που ταιριάζει σε εμάς χωρίς τα όμορφα κατευθυνόμενα  λόγια των πωλητών.  

Ένα απλό όργανο ανίχνευσης με σωστό χειρισμό μπορεί να γίνει ένα εκπληκτικό εργαλείο στα χέρια μας . Αντίθετα  ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο ανίχνευσης με λάθος χειρισμό θα μας δώσει λιγότερα θετικά αποτελέσματα  και από ένα απλό όργανο  .

Σας συμβουλεύω να   διαβάσετε πολύ καλά το manual από τον ανιχνευτή που επιθυμείτε να αγοράσετε ώστε να αποκτήσετε πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων του αλλά και την σωστή και αντικειμενική   εκτίμηση της δική σας δυνατότητα στον χειρισμό του  .