Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΕΥΝΕΣ ΧΡΥΣΟΥ -Alexopoulos

Η εταιρεία μας  παρέχει σε όλους τους πελάτες της την δυνατότητα  να κάνει έρευνα για λογαριασμό τους   χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσετε χρήματα για ενοικίαση η για αγορά.
Ερευνούμε των χώρο σας, σάς δίνουμε λύση 100%  εάν υπάρχει o στόχος  ή όχι. Γνωρίζοντας εάν πρέπει να γίνει ανασκαφή  ή όχι, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τις άσκοπες , ανεπιτυχής και δαπανηρές δραστηριότητες  . (στον ιδιόκτητο πάντα χώρο σας όπως υπόγειο , κτήμα , αύλειος χώρος)

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να πραγματοποίηση οποιαδήποτε επαγγελματική  έρευνα σε χερσαίες η θαλάσσιες  περιοχές   με τους  ποιο εξελιγμένους τεχνολογικά  ανιχνευτές .
 
 

Το κυνήγι θησαυρών, το κυνήγι χρυσού και το κυνήγι χρυσής  λίρας για την εταιρεία Gold-Detector αποτελεί μια ξεχωριστή έρευνα που πραγματοποιείται πάντα με απόλυτη επιτυχία!
Δυνατότητα ερευνητικών υπηρεσιών   σε όλη την Ελληνική επικράτεια  365 μέρες τον χρόνο .

 Οι χαμένοι θησαυροί, έχουν αναπτυγμένη δράση λόγω του ότι υπάρχουν πάρα πολλά κοιτάσματα χρυσού, πάρα πολλές χαμένες χρυσές λίρες, από τον πόλεμο του 1940, και γενικά πάρα πολλοί χαμένοι θησαυροί, που χρονολογούνται από τα βυζαντινά χρόνια, από την τουρκοκρατία και προέρχονται από πειρατές, από Ενετούς  κ.λ.π.

Οι χρυσοθήρες, παρά τις επίπονες προσπάθειες που κάνουν για να εντοπίσουν κάποιους από τους χαμένους θησαυρούς, πολύ συχνά αποτυγχάνουν εξαιτίας των μέσων και της αναποτελεσματικής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν.

Η υπάρχουσα τεχνολογία, δίνει βέβαια κάποιες λύσεις για την έρευνα και τον εντοπισμό χαμένων θησαυρών ,αλλά συνήθως λόγω κακού χειρισμού των μέσων ανίχνευσης ή της δύσκολης εδαφικής μορφολογίας, τα αποτελέσματα είναι ανεπαρκή.
Έτσι το δυσανάλογο κόστος σε συνδυασμό με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, συχνά τους απογοητεύουν.

Η Gold –Detector  μπορεί να δώσει άμεση λύση, λύνοντας σοβαρά προβλήματα στο τομέα της έρευνας για τον εντοπισμό για χαμένους θησαυρούς.
Εντοπίζει και διαχωρίζει το στόχο και το ακριβές του βάθος.
Δίνει έτσι την οριστική λύση στο ερώτημα αν υπάρχει ή όχι χαμένος θησαυρός στην περιοχή ενδιαφέροντος.
 

Εγγυημένα αποτελέσματα έρευνας 100% ακόμα και στις ποιο ακραίες  συνθήκες .  

Βρίσκουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε να εντοπίσουμε και όχι οτιδήποτε άλλο.Χωρίς αποκλίσεις ή δικαιολογίες για τυχόν άγνωστες παραμέτρους, που μας δημιουργούν τάχα προβλήματα για το ακριβές εντοπισμό και διαχωρισμό και το σημείο μηδέν του στόχου.
 

Μια επίσκεψη στην περιοχή σας για έρευνα συνήθως αρκεί να δώσει την σίγουρη απάντηση στο ερώτημα εάν υπάρχει ο χαμένος θησαυρός ή  χαμένες λίρες.
 


Gold-Detector
Ενοικίασεις & πωλήσεις ανιχνευτών χρυσού
Αποστάσεως , Γεωφυσικοί , Παλμικοί , Ραβδοσκοπικά

Παλαιάς καβάλας 88 Αιγάλεω 122 99
ΤΗΛ :215 5405045

COSMOTE  Whats up : 6974115407 WIND F2G: 6906836170 VODAFONE CU : 6956615312
e-mail / connecta.it@gmail.com